Träningsfilm: Parövningar 1 – core & hållning

Det är helg, solen strålar, marken torr – som upplagt för utomhusträning.

Jag och Milla är taggade inför vårt Get OUT to workOUT-pass vi leder på Blogger Boot Camp, men för er som inte kan vara med kanske några av parövningar från den här filmen kan passa att köra ihop med en vän? Som jag skrev efter helgen på Örenäs Slott var något av det bästa att träna tillsammans med Milla och andra eventdeltagare. Dels blir det en social stund och dels kan vi hjälpa och pusha varandra, eller som i veckans träningsfilm – agera träningsredskap åt varandra.

Här några parövningar som passar bra att lägga i samband med en löptur, promenad eller annan utomhusvistelser tillsammans med en vän. Första filmen (av två) med övningar som både ökar tillit, corestyrkan och din hållning genom bra träning för rygg och rörlighet.

Parträning – core och hållning:

1. Rodd

2. Pik i skottkärra

3. Rygglyft med huvudcirkel

4. Rygglyft med high five

 Tillsammans är vi starka. Ha en härlig helg, in motion with Anna & Milla!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras