Vackra mantraarmband

”All I need is within me”.

Så står det på ett av de fina mantraarmband jag fick från vännerna på Yogobe under min ”avskedslunch” igår. Jag är inne på sista veckan av praktiken på företaget och de tackade av mig på trendiga restaurangen Mothers där du beställer mat med inbyggd iPad i bordet. Trevligt, gott och så gulligt av dem att skicka med minnen. Som både är vackra, påminner om mina nya vänner och ord som stärker mig.

mantraarmband2Let your light shine, with love and kindness, with laughter and joy. Never hold back, or hide your true feelings or your gifts. Be fearless, be true, be you.

”Your light is meant to shine. Let it shine”.

Det här med citat, eller quotes, är väldigt inne just nu – inte minst på Instagram. Många gånger tycker jag de är tänkvärda, ger hopp och glädje, men ibland lite för mycket när privatpersoner lägger ut det för ofta. Den digitala balansgången – vad ska vi behålla för oss själva och sprida till allmänheten? ”Ibland men inte alltid” passar även in i det här sammanhanget tycker jag. På min armled har jag utvalda ord som passar mig personligen. Som grymma team Yogobe valt ut. TACK!

Mantraarmband med olika citat, i guld, silver och rosé, finns att köpa i Yogobe´s webshop för 379 – 449 kr.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras