Prinsessor på Örenäs Slott

Vissa miljöer och människor bara klickar du med.

Platser du sprungit på en dålig dag kan ge obehagskänslor för alltid och tvärtom – på vissa ställen mår du som en prinsessa. Speciellt ihop med någon som kompletterar dig, du kan prata med allt om och har samma intressen. I fredags flög jag och Milla ner till Köpenhamn, sen vidare med tåg och taxi till Örenäs Slott för att ta del av eventet Träningsweekend by Actic.

hotellsang_orenasslott

En träningshelg, men där vi verkligen passat på att fylla på med allt annat vi inte får lika stor dos av hemma. Vila och prata till punkt t.ex. Milla och jag ses ofta på event, om inte andras när vi arrangerar egna, men då blir det bara snabba samtal om jobb och vardag. Visst har vi pratat om kommande event och Frisk & Stark Familj-resorna, men även haft tid att gå in djupare på tankar om livet idag och i framtiden. Jag mår bra i Millas sällskap, hon lyfter mig och jag henne. Den här helgen har vi kunnat ge varandra gratis terapi i kunglig miljö.

Örenäs Slott /annalissjanis.se

Örenäs Slott ligger med vacker utsikt mot havet och runtomkring är det stora gröna fält och mysiga små hus. Medan vi varit här har himlen varit grå och vindarna från havet iskalla, men friska och avstressande.

middag_orenasslott

Att sova ut, slänga oss i varsin hotellsäng mellan träningspassen, prata ostört, slippa planering och stök kring måltiden och njuta av fantastiskt god mat. Både i fredags och igår har vi ätit fina 3-rätters menyer med bl.a. pilgrimsmussla, ryggbiff med rotsakskaka och toffeekaka. Frukost- och lunchbuffén med skånskt högrev var också väldigt bra, men det krävs inte så mycket för att få mig nöjd. Som jag skrev om i utmaningen med ICA – det är sällskapet och lugn, positiv stämning som gör helhetsnjutningen.

Nu ett sista träningspass och den mumsiga frukostbuffén innan hemresan till våra snoriga små. Även om vi lever lyxarliv som två prinsessor längtar jag efter dem ♥

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras