YOGGING LOVE -en inspirationsfilm

Jogging + yoga = SANT!

Håller du med? På Alla Hjärtans Dag filmade jag lite vid mina backintervaller, jogging och yoga – ”yogging”. En kombination som ger mig alla delar jag älskar med träning. Frisk luft, explosivitet, styrka, svett, puls, natur, uthållighet, endorfiner, mental återhämtning, andning, stretch, rörlighet, balans, nedvarvning, närvaro och avslappning. Grym träning för både det fysiska och själsliga hjärtat.

Äsch. En massa ord. Jag låter filmen beskriva känslan.

Mer på temat löpning + yoga detta skriver jag på Yogobe´s blogg idag och för dig som vill ta del av guidade yoga- och träningsfilmer bjuder Yogobe fortfarande dig som läser Trend o träning på 2 veckors gratis medlemsskap. Koden är LISSJANIS (stora eller små bokstäver spelar ingen roll) och ger 14 dagar helt gratis och utan bindningstid vid skapandet av ett nytt konto. Den här koden fungerar för dig som skapar ett konto för första gången hos Yogobe. För frågor – maila mina kollegor Bianca och Camilla på [email protected].

Fin fredagsfys friends  ♥

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras