Partysnygg direkt från gymmet

Hela dagen har jag varit hög på det jag fick fylla på med vid Healthy Livings bloggnätverksträff.

Hela dagen snygg i träningsbyxor. Utan att överdriva. Jag kunde inte sova igår och vaknade före klockan i morse. Trött, men i ett rus av lycka över att vara omgiven av så fina människor, att det finns så mycket roligt, intressant och gott. Att det finns så mycket snyggt.

Jeanna spanar på kläder.Jeanna letar efter något passande till sina träningstajts. Ett läckert lila linne fick det bli. Fotograf av denna och yogabilden: Jessica Clarén.

Förutom att bli bortskämda med roliga (och läskiga) aktiviteter fick vi välja ut en varsin outfit i Lululemons showroom-butik där vi inledde dagen med yoga. Så mycket snyggt att alla sprang runt som yra hönor med stark beslutsångest. För mig var det dock kärlek i första ögonkastet när jag hittade det här ribbade, klarblå linnet med inner-bh och dessa tränings-/partybyxor.

Anna i Lululemon Athletica.Redan invigda vid yogan igår, idag på gymmet..

Sköna, rörliga, träningsbyxor med stora fickor, lite smalare benslut och löst lediga över låren. Som funkar lika bra vid yoga som på gymmet, jobbet eller cocktailpartyt. För believe it or not – det ÄR byxor i funktionsmaterial jag har på mig på alla bilder.

Anna och Jonna Lissjanis poserar.…på Yogobe´s kontor med liten kavaj och halsband. Hemma efter dusch och ombyte på överkroppen.

Friday I´m in love. I känslan inombords från igår, i ett par byxor och i den här galenpannan med bröder och pappa förstås. Jag poserar i nya tränings-/fest- och mysbrallor – Jonna med My Little Pony-film. Redo för fredagsmys!

Här visar jag upp mer snyggt från Lululemon Athletica och säkert hos mina bloggvänner –  JeannaErikaCeciliaKristinaKristinFrida och Jessica
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras