Cirkusträning på UCSP

Hur sammanfattar man en heldags hälsolyx med allt mellan massage, bubbel och cirkusträning?

Och mycket mycket mer tillsammans med ett gäng stora hjärtan. I skrivandes stund, kl 22 torsdag kväll, är jag för trött (min största blogg-bov) för att få ihop mina tankar. Trött men glad och påfylld. Jag har helt enkelt samlat på mig FÖR mycket upplevelser, tänkvärda ord, smaker, foton och kärlek för att skriva en bra sammanfattning av allt. Igår hade nämligen mitt bloggnätverk Healthy Living bjudit in till en helt fantastisk heldag med livsnjut på högsta nivå, men istället för att bomba bloggen med allt härligt på en gång väljer jag cirkusträningen vi fick testa på UCSP. Resten kommer pö om pö.

Det är ju fredag och dags för traditionell fredagsfys? Jag har ingen inspirationsfilm redo, så istället slå jag ett slag för att testa något nytt. Gärna lite läskigt, utmanade och tillsammans med en/flera vänner.

Anna testar cirkusträning.

Det fick vi göra igår i form av cirkusinspirerad fysträning med cirkusartisten och tränaren Oskar Karlsson. Väldigt roligt. Väldigt läskigt. Jag är fortfarande inte helt trygg med min mage efter rectus diastasoperationen, rädd för träning och rörelser jag inte har full kontroll över och kan fortfarande få ont i vissa positioner. Men när jag väl hittat tryggheten i min egen kropp och i vännerna jag klättrade på gick det ju rätt fint. Speciellt med lite fusk av tryggt armgångsställning i taket..

Att leka, testa och få känslan att ”jag KAN ju!” – en kick för självförtroendet som inte ska underskattas, oavsett utmaning.

cirkustraning4Alla i team Healty Living kunder inte vara med, men väldigt kul att träffa Jeanna, Jessica, Erika, Cecilia, KristinaKristin och Frida som driver UCSP – en väldigt fin och personlig träningsklubb i centrala Stockholm med bred kompetens inom funktionell träning.

Vi gjorde övningarna parvis där mycket gick ut på att våga lita på varandra. Oskar var så proffig. Lugn, pedagogisk, trygg och stark. Dessutom så gulligt att han gav oss alla en present – klossar att träna handstående på. Får se när jag vågar börja öva med dem. Måste först smälta stoltheten över det jag klarade igår.

oskar_karlsson

Do one thing every day that scares you.

/En quote av Eleanor Roosevelt som jag förstår innebörden av ännu bättre efter igår. Har du något läskigt du vill klara?

Have a freaky and fun Friday friends!

8 kommentarer
  1. Alltså jag kommer leva på den här dagen länge tror jag! SÅ ROLIGT att träffa alla er varma, fantastiska kvinnor. Stolt över att få samarbeta med er allihop!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras