Yoga Games

Den här helgen samlas mängder av yogis på Münchenbryggeriet i Stockholm för andra året av succéeventet Yoga Games.

Jag har tyvärr inte möjlighet att vara med eftersom Jonas håller i utbildningar hela helgen, men fick i alla fall se en glimt av eventet igår då team Yogobe byggde sin monter. Även om jag inte är ansvarig känner jag igen spänningen tjejerna hade, att allt måste komma i ordning för att flyta på bästa sätt under helgen, men jag vet också att när ett träningsevent väl drar igång är det fest. Massor av laddade och glada människor med samma stora passion, som barn i en godisfabrik där en får fylla på med toppkvalitésgodis.

För är det någonstans du kan yoga för de bästa i landet är det vid Yoga Games och är det några människor du mår bra av att omge dig med är det varma, vänliga yogis. Jag hann kramas med några av dem igår, som Johanna Andersson jag yogat med via Yogobe tidigare samma dag, Veronica ”Vevve” Jäderlund och Malin Johansson, min tidigare kollega på KTH-Hallen som driver yogastudion Yoga Inuti.

yogagames_klader

Dessutom fick jag se lite av Yogobe´s kläder, smycken och andra yogaprylar som de annars bara säljer i sin webshop då vi packade upp och fixade i montern. Fräcka tights från Onzie, mjuk cardigan och velour-plagg från Sobea. Märken som är nya för mig, mer inne i ”svett-och-snor-träningsbranschen”.

Det var även många andra företag med anknytning till yoga som ställde ut, t.ex. Indiska med sin Yoga by Indiska-kollektion, Yogagrossisten, NOA Relaxation och många fler. Hann inte kika runt så mycket, fullt upp med att göra det fint hos Yogobe.

yogavaskor yogamattamantrahalsband

Yogobe har även fina saker med sitt eget märke. Snygga ”Live love yoga”-tygkassar som alla aktiva Yogobemedlemmar får om de kikar förbi montern, smarta bär-remmar till yogamattan och fina mantraband – allt till mässpriser. Kom gärna förbi för en kram av mina coola kollegor och ta del av specialpriserna om du är på eventet.

Jag fick också en mala av mina kollegor, ett vackert handgjort halsband i sandelträ. Med det runt halsen och digital yogaguidning får jag ett eget litet Yoga Game här hemma med barnen. Trevlig helg!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras