Heldagstest av kläder & skor

Med längtan efter skivstångsträning. Med nya skor och träningskläder som ropar ”VÄLJ MIG” i garderoben.

Motivationen var på hög igår, från tidig yogamorgon till kvällen med familjen. För det är ofta så med att vara ifrån något ett tag så som jag varit under vår skidsemester – du glömmer ofta bort det jobbiga och minns det som var kul. Och med nya upplevelser och prylar är det också extra spännande. Hur känns det i och på kroppen?

Min egen känns pigg och stark, men Jonna hann bara med en dag på förskolan innan influensan bröt ut. Pluttan. Det är något skört över sjuka barn som stärker moderskänslorna ännu mer, men igår delade jag och Jonas på dagen och idag stannar jag hemma helt. Men så här såg min heldag i nya Röhnisch Black Clover Running Collection och med New Balance Fresh Foam 1080 på fötterna ut:

Anna Lissjanis, handstående.

√ kl 06.30. Inte alls så att jag klättrar på väggarna direkt på morgonens, alltid seg direkt från sängen, men efter den mjuka uppvärmningen som inleder varje halvtimmes Power Intensive-yoga med Johanna Andersson kom jag igång. Under min praktikperiod har jag som uppdrag att testa och utvärdera olika former av yoga, träning och meditation. Väldigt lyxigt och det här var precis i min smak med mycket rörlighet-, core- och överkroppsträning + lekfulla utmaningar. Stå på händer är läskigt tycker jag, men med en vägg som stöd gick det bra. Alltid kul att klara nya saker, oavsett hur gammal en är!

Och även min söta Livy Run Skirt fick visa vad den gick för. Rörlig, skön och extra plus för de insydda hotpantsen i rosafärgen Blossom i mina upp-och-ner-positioner.

hipthrustMarklyft /Anna Lissjanis

√ kl 08.45. Efter frukost första tunga styrkepasset på över en vecka. Hög motivation med inte samma kraft i kroppen som huvudet. Kanske var det morgonens rätt tunga yogapass som tagit den? Eller att jag bär på en del av Jonnas influensea? Oavsett tänker jag alltid – ”så länge jag gjort mitt bästa är det perfekt för idag”. Svaga dagar har sina skäl och då är de lättare vikterna tunga nog för att ge effekt – för dagen eller för att ladda om tills nästa pass. ”Allt har en mening”, som en flummig sammanfattning av min träningsfilosofi.

På kroppen testade jag både nya tights och skor. Snyggt matchande färger och lagom diskret clover-print på linne och tights. Inte ”för mycket” men tillräckligt för att ge plaggen karaktär. Röhnisch-tightsen hade en tendens att kasa ner i svanken, men annars var de sköna och bra med reflexband på benen när jag cyklade till gymmet. Mina New Balance Fresh Foam-skor var skonsamt uppbyggda och prefekt stabila vid utfallsgång, marklyft och hip thrust – bra basövningar innan en stund på Yogobe´s kontor.

newbalance_vatten

√ kl 09.45. Mot jobbet, alltid lika pepp efter träningen, trots ett regnigt Stockholm. Och även det testet klarade skorna. Läckert lysande oranga en så grå dag och tillräckligt tjock sula för att klara vattenpölarna. Som vanligt börjar jag alltid med att inviga nya löpskor inomhus, sen ute som sneakers och slutligen vid löpning. Från början är de för snygga att svettas- och smutsas ner tycker jag, men framöver blir dessa bra stabila skor för långpass.

Anna & Jonna kramas /annalissjanis.se

√ kl 12.30. Hemma igen för att lösa av Jonas i sjukstugan. Jonna hade sovit halva dagen men mådde lite bättre och smakade lite av min spontana semmelwrap jag bakade. Dessutom orkade hon hänga med och yoga lite bakom kulisserna då jag filmade några av de tuffa coreövningarna från morgonens program. Kommer i nästa träningsfilm.

√ kl 19.20. Semla nr 2 för dagen för mig och Jonna, nu originalversionen tillsammans med tvillingbrorsan. Som vanligt hamnade allas mandelmassa på min tallrik eftersom ingen annan gillar den, men jag tycker den är det bästa med hela bullen och delad glädje smakar alltid lite bättre.

Bra friskhetstecken att Jonna börjat äta lite igen, om än bara massa olika gräddbakelser. Kanske är det semlor som är mirakelkuren så här i influensatider?

Även stänk av vispgrädde och mandelsmör tålde de nya kläderna, bara att torka av, men efter en heldag i dem var det skönt med en dusch, läggdags och svala lakan mot huden. Idag blir en lugnare heldag hemma med Jonna, men sköna mysskläder tänker jag gå runt i ändå.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras