Vårens längtarlista

Jonna och Anna Lissjanis, skidor med barn i Lindvallen.

Måndag – ny vecka – nya drömmar.

Bara under första veckan av min praktikperiod har jag lärt mig väldigt mycket. Om filminspelning, sociala medier, strategiskt tänkande, yoga, mental träning och mycket mer. Roligt, utvecklande och spännande – därför räknar jag med att gå till jobbet idag i min längtarlista, men även mycket annat under våren. Saker som lyser upp våren och gör mig glad :

happenings_varen16

Vår skidresa till Sälen och Lindvallen på fredag, med övernattning hos svärmor på vägen upp. Vi har inte setts sen innan jul så det blir mysigt, och sen en hel familjevecka. Bara vi. Skidor på längden och tvären, mys i stugan, god mat och bad på Experium. Förra året lärde sig Junior och Jonna att åka riktigt bra, så jag ser fram emot att åka på äventyr allihop tillsammans. ”Valles Värld”, ett skidområde rätt högt upp på fjället, är en perfekt morot.

♥ Goggles från Anon med extralins. Känner att ett par coola googles med spegelglas vore pricken över i på punkten ovan.

♥ Min inbokade bästishelg med Kattis i mars. De senaste åren har jag och min barndomsvän från Östersund bott en natt på hotell, pratat ikapp tiden vi varit ifrån varandra, shoppat kläder och ätit på restaurang. Den här gången får hon sova hos oss, men vi kommer ändå smita från Jonas och barnen för ostört tjejsnack. En av årets bästa traditioner.

♥ Sötpotatispommes. Gärna tillsammans med lax, sallad och min goda vitlöksås som på bilden. Har fått dille på denna söta grönsak med mycket flingsalt på. Kanske får det bli en del av kvällens middag.

Vårens träningskonvent. 

 • Yoga Games 12-14 februari. YOGOBE kommer vara där och ställa ut och som praktikant får jag vara med. Har aldrig varit på det eventet tidigare men har hört många andra prata gott om det. Spännande!
 • Min och Milla´s tripp till Örenäs Slott 4-6 mars vid eventet Träningsweekend by Actic. Längtar efter Milla och längtar efter att vara med på ett träningsevent och bara glassa. Träna kroppen, vila skallen, äta gott och relaxa som två prinsessor.
 • Blogger Boot Camp 12 mars där jag och Milla leder ”Get OUT to workOUT”. Förra året ledde jag ett backlöpningspass och nu ska det bli riktigt kul att instruera ihop med Milla. Vårt pass är nästan fullt, så passa på att boka om du vill hänga med oss.
 • Workout Åre 27-29 maj. Förhoppningsvis kan jag och Jonas resa dit på tu man hand precis som förra året. Det var så lyxigt att bara rå om varandra, mingla med vänner och kollegor, träna och ta del av massor av inspiration.

Nya roliga tights, t.ex. ett par Split 7/8 Tights från Casall som du ser på bilden nedan. Jag har halva garderoben full så det är egentligen helt onödigt, men nya partytights är ändå nya partytights. De höjer både humöret och träningen.

♥ Mina föräldrar och påsken i Jorm. Den ligger tidigt i år, redan vecka 12-13, och vårvintern är min favoritårstid i Jämtland. Sol som värmer men fortfarande snö. Skidåkning, gemenskap, pimpling, utegrill och ägg. Som att jag inte äter det varje dag, men påskens är speciella – kryddade av frisk fjälluft.

Långpass. På söndagar är Team Stockholm Marathon ute så jag är så sugen efter alla Instagram-bilder igår. Själv har jag Helsingborg Marathon inbokat först i september, men vem vet – kanske dyker det upp fler lopp under året? Jag gillar sista-minuten-lopp så att jag inte behöver känna någon långvarig nervositet, men om det skulle bli så är det förstås bra att ha några långkörare i benen innan. Dessutom är de långa och lugna sköna sociala tillfällen.

Ben & Jerry´s. Har bakat mycket själv den senaste tiden, men vissa saker är ändå bäst från affären. Som glass. Min bästa uppladdningsmetod inför ovanstående, både fysiskt och mentalt, så det kommer absolut bli några paket under våren.

♥ Mina Merrell All Out Ice Waterproof. Denna minimalistiska, lätta och vattentäta trailsko med dubbar av karbidstål som ska rädda vårens isiga och kalla löpning, men som fortfarande väntar hos min sponsor. Måste hinna förbi under veckan så att de kan resa med mig till Sälen.

Våra Frisk & Stark Familj-resor för Apollo. Först ut för min och Milla´s familj är till Kaya Side i Turkiet vecka 23. En fantastisk sak att ha framför sig tillsammans med de övriga resorna.

happenings_var16

Den var min långa längtarlista. Hur ser din ut?

10 kommentarer
 1. Mums, sötpotatispommes är verkligen sjukt gott! Har tyvärr inte hittat lika goda här i Sverige som i USA! 🙂

  Hmm, längtar just nu efter en liten gruppträningsinstruktör-utbildning i februari som jag ska gå, sommaren som bjuder på den godaste grillade maten, att få åka på små semestertrippar med familj/vänner, få träffa min kompis bebis som tittar ut i mitten av mars!! Och sen daimglass- längtar alltid! (som B&J för dig). Plus Ikeas kycklingköttbullar, haha! Sjukt goda när man gör dom krispiga i ugnen 😉

   1. Jag tycker det, får man dom när dom är precis nygjorda och varma så är det magiskt 🙂 haha!
    Har världens craving på dom där köttbullarna, skulle kunna äta det varje dag!

 2. Får jag bara säga att varje gång – VARJE gång vi i familjen pratar om vad vi skulle kunna göra för roligt någon helg eller p semestern så säger Nomi och Simon ”kan vi inte åka till det där roliga hotellet där vi gjorde gympa och sånt – de pratar om den första helgen på Wenngarn som du och Milla ordnade hösten 2014. Det var något magiskt med gympan, yogan, alla äventyr, äppelmusteriet, chokladbollsbaket och den goda maten (och att vi gjorde det tillsammans hela familjen). Ville bara säga det. Starka funderingar på någon av resorna men det är lite större apparat när det är en hel vecka…

  1. Nina – vad glad jag blir att du berättar det. SÅ roligt! Det här måste jag föra vidare till Milla också 🙂

   Förstår att det är svårare att ta sig iväg utomlands och kanske kan vi även få till något här hemma i Sverige också. Jag håller dig informerad.

   Kram & hälsa så mycket till Nomi & Simon <3

 3. Det var en härlig längtarlista!!
  Jag ser fram emot vår cykelsemester till Mallorca i påsk…. Få många mil i benen och början på uppladdning inför Vätternrundan…. Vet knappt om jag ser fram emot den cykelturen dock…. Men blir nog en minnesvärd upplevelse på alla plan.
  Idag har vi även bokat sommarens resa som blir till Montenegro!
  Längtar till vårens tidiga morgonpromenader före jobbet.
  Och grillat är jag oxå redan sugen på!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras