Solresor med Frisk & Stark Familj 2016

kb_mythos

Sugen på en resa med familjen till solen under 2016? Där ni alla får må bra – inifrån och ut med träning och lek tillsammans, fräsch mat, relax och stora lass av glass?

Då kan jag varmt rekommendera någon av våra Frisk & Stark Familj-resor för Apollo under året. Det känns fantastiskt roligt att kunna presentera hela fyra destinationer dit mitt och Milla´s träningskoncept kommer – Kos, Turkiet, Kroatien och Mythos Beach i Grekland.

Träning, lek och workshops för både vuxna och barn tillsammansBarn älskar ju att vara med och göra samma som vuxna, det bygger gemenskap i familjen, är en viktig grund för hälsa i framtiden för våra små och i sin tur deras familjer. Dessutom förhöjer rörelse njutningen på allt annat under semestern och även om det är svårare att leva på samma sätt i vardagen hoppas jag att alla får med sig ny energi och inspiration till det ”verkliga” livet där hemma efter en resa.

Elmina Saksi /annalissjanis.se

Med ett utökat antal resor har vi även utökat instruktörsgänget. Jag och Milla har inte möjlighet att åka till alla destinationer själva men är väldigt glada att få presentera vår friska, starka familjeinstruktör Elmina. En grym mamma, tränare och inspiratör som passar perfekt vid våra resor.

”Mitt namn är Elmina Saksi och jag är en aktiv trebarnsmamma från Norrköping. Jag har tre glada barn under 7 år som heter Sixten, Einar och Estrid. Mitt största intresse, förutom att umgås med familjen, är träning och framförallt löpning. Jag springer flera gånger i veckan och gillar att tävla. Dessutom gillar jag att baka godsaker tillsammans med mina barn, godsaker som är bra för kroppen.  

När jag inte springer, bakar eller umgås med min familj jobbar jag delvis som hemkunskapslärare, men även som egen företagare. I mitt företag Föräldrafitness är jag PT och instruktör (mammaträning, yoga, cykel, styrka och löpträning). Jag är även utbildad hälsopedagog och idrottslärare och bloggar på foraldrafitness.se”.

Varmt välkommen till teamet Elmina!

getoutfam_myth3

Resor med Frisk & Stark Familj 2016

♦ Psalidi på Kos vecka 19-20 (avresedatum 12 maj 2016), där Elmina med familj medverkar.

Kaya Side i Turkiet vecka 23, där både Anna och Milla med familjer medverkar.

Romana Beach Resort i Kroatien vecka 40, där Milla med familj medverkar.

Mythos Beach i Grekland vecka 44, där Anna med familj kommer medverka.

Klicka på länkarna för att komma direkt till de olika resorna och här hittar du alla fyra resmål samlade på Apollos hemsida.

Upplägget kommer likna vår Frisk & Stark Familj-resa till Mythos Beach under höstlovet 2015 men med mindre justeringar i schemat för att passa bättre in. Det vi kommer erbjuda är i alla fall ett par Get OUT to WorkOUT Family-pass för hela familjen, minifys, löpning, workshop där barnen får göra hälsosamma godsaker, passet ”Big6” med träning av kroppens 6 grundrörelser (gå, böja, pressa, fälla, rotera, dra). barnyoga, bollspel, tokig stafett m.m. Inspireras av bilder från vår härliga resa till Mythos Beach på höstlovet 2015:

barnyoga_mythosfrukost_mythosgetoutfam_myth1jonna_mythos15 lop_mythosglassmythos minifys_mythosAnna Lissjanis & Milla ÅkerlundJag vill inte hoppa över skidsäsongen, men visst längtar man efter sol och värme av bilderna? Hoppas vi vid någon av resorna! 

6 kommentarer
    1. Hej Kristina!
      Att delta i våra pass kostar inget extra utan du bokar resan som vanligt samma datum som vi finns där. Då kommer priset fram beroende på vad du väljer för rum osv.
      Mvh Milla

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras