YOGA by INDISKA (and with me)

Igår en ledig dag från skolan som öppnade upp för möten och pressfrukost för nya kollektionen YOGA by Indiska. Tights, linnen, tröjor och väskor i hållbara material såsom ekologisk bomull, EU-certifierad modalmix och trådar av återvunnen polyester som lanseras 11 januari 2016.

yogabyindiska_tot

Kläderna visades upp i ett vackert yogaflöde med Sofia Löfstaf, Sofie Lantto, Veronica Jäderlund och Johanna AnderssonStora inspiratörer jag känner via tränings- och bloggbranschen och lyckades haffa några ord och kramar av.

annalissjanis_johannaandersson

Här på bild med Johanna, en fantastisk yogainstruktör som driver Global Yoga och som jag haft möjlighet att prata med och yoga för vid olika tillfällen – både IRL och via Yogobe. Som vanligt är det sociala en av höjdpunkterna med pressvisningar som denna.

yogabyindiska_1

Men även kläderna var intressanta såklart. För bara en vecka sen gjorde jag och några klasskompisar på Nackademin ett grupparbete där vi presenterade just varumärket INDISKA så det var därför extra kul att kika på kollektionen med större inblick i företagets historia. Yoga är något Indiska redan tidigare försökt sig på men var lite före sin tid med, men med dagens miljö-, hälsa- och välmåendetrend är det helt rätt att satsa på idag. Dessutom en klockren inriktning för INDISKA som redan har en målgrupp där många har ett balans- och hållbarhetstänk.
yogabyindiska_2
yogabyindiska_5

YOGA by INDISKA kommer ut med mönstrade och enfärgade kläder i turkost, blått, gult, grönt, rött och gråsvart till ett pris runt 149-399 kr. En kollektion som hela tiden kommer utökas och där både lösa och åtsittande plagg ingår.  Precis som Johanna Andersson även sa gillar jag när tights inte fladdrar för mycket vid yogan men att linnet gärna får vara lite lösare. Under detta gärna en sport-BH som inte sitter åt för hårt över bröstet, precis som den som finns insydd i YOGA by INDISKA´s tightare linne.

yogabyindiska_matta

Till kollektionen kommer även speciella vattenflaskor av märket Retap där 10% av intäkterna går till Wateraid, samt ekovänliga yogamattor av märket Manduka.

frukost_gronsaker

Under morgonen bjöds vi även på frukost med bl.a. läcker chiapudding ihopsytt av Siri Barje som driver matföretaget Olive Hummer. Yoga är ju så mycket mer än olika positioner på en matta för många. Det är även en livsstil som handlar om kärlek till sig själv, sin kropp, naturen och sina medmänniskor. Ett tänk jag gillar – både personligen och som instruktör.

chiapudding

För jag är ju också ”vilande” yogainstruktör som nu på torsdag morgon kl 7 bjuder alla mina Instagram- och bloggläsare att yoga med mig på KTH-Hallen. Jag ska vicka för en sjuk vän med ett 45-minuters yogpass. Det är bara att säga till i receptionen på KTH-Hallen så får du vara med gratis. Adress till KTH-Hallen är Brinellvägen 38, t-bana Tekniska Högskolan.

Varmt välkommen!

4 kommentarer
  1. Hej
    Jag opererade bort min blindtarm för en vecka sedan och jag undrar vilka övningar började du med efter din diastasop och hur lång tid efter op? Ska tilläggas att jag födde barn från två månader sedan
    Kram maja

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras