Människor som ger

Från en måndag då jag ångrade de hurtiga orden jag skrivit på Instagram och verkligen fick kämpa för att hålla ögonen öppna hela dagen, till en energifull tisdag. Gårdagen började starkt men sen var det som att musten rann ur mig ihop med regnet, men 9 timmar i säng gjorde underverk. Sömn kan vara bästa medicinen för att komma igång starkt. Utvilad är det som att de äkta känslorna, ditt  rätta jag, träder fram men även vissa människor har samma effekt.

Idag känner jag extra tydlig tacksamhet över de människor jag har i livet, människor jag mött genom jobb, skola, träning, i bloggbranschen och övrigt. Vissa utstrålar så mycket positiv energi och värme, energi som funkar bättre än mest koffeinstinna pre workoutdrink i världen. Efter en härlig pressfrukost (som jag berättar mer om i morgon bitti) fick jag Karl Alftred-krafter till ett tungt axelpass med:

  • Sittande axelpress med hantlar
  • Stående hantellyft åt sidan
  • Liggande axeldrag till brösten
  • Omvända flyes i cabelcross
  • Axellyft framåt

Detta med 4 x 6-8 reps/set och ca 1 minut vila/lätta coreövningar mellan varje set.

milla_sushi

Jag orkade tyngre vikter än på länge tack vare alla inspiratörer jag träffat som följdes av ännu ett energigivande möte – inifrån och ut. Milla, ja den goda själen bakom den goda sushin, är en av de personer jag känner störst tacksamhet över att ha sprungit på. Precis som flera av människorna vid pressfrukosten mår jag så bra i hennes sällskap. Med Milla är jag mig själv, får energi och vill bara ha mer av hennes tid.

Det kommer jag få också. Idag hade vi ett givande lunchmöte på Apollo Sverige där det blev klart att 4 nya Frisk & Stark Familj-resor kommer hållas under 2016. Typiskt för oss som jobbar med träning är just att vi älskar att ge energi till andra och vid Frisk & Stark Familj får vi göra det i bästa kombination av semesterglada deltagare, sol, träning, skön miljö och våra familjer. Jag längtar redan. Exakta datum är inte helt spikade (mer än ännu en höstlovsvecka på Mythos Beach) men jag återkommer med mer information så fort allt är klart.

Det är ett kretslopp – ju mer du ger ju mer får du tillbaka ♥

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras