Semester eller jobb?

I genomsnitt höll vi två Frisk & Stark Familj-pass om dan på Mythos Beach Resort, ett på morgonen och ett på eftermiddagen. Jobb som inte kändes som jobb eftersom det varit så roligt att träffa alla resenärer och ge dem träningsinspiration. Dessutom har passen varit sociala stunder med min vän Milla och våra egna familjer, men däremellan inga tider att passa och officiell ”semester”.
badar_mythos15

Semester som inte alltid känns som semester med 4 barn och 4 starka viljor. Antar att de ärvt sina föräldrars temperament och energi. Verkligheten bakom de glassiga bilderna är ofta våldsamma bråk mellan tvillingarna, sura förlorare i minigolf, fel ordning på kulorna i glasstruten och kladdiga långbord. Vardagslivet kommer även till en solsemester med all inclusive, men klart lättare att hantera utan stress och måsten.

buffemiddag_mythos

agg_nutella

 

 

 

Dock skönt att resa med en likasinnad familj och till ett hotell inriktat på aktiva barnfamiljer. Inga sura servitörer när colaglas går i kras eller måltider som spårar ur i lek. Ja, inte bara för barnens del. I slutet av veckan har jag startat grönt och ”backat brunt”, d.v.s. med det jag tycker är absolut godast ur buffén som råkat vara brunt (tänk kött och chockad som du kan notera på middagsbilden, eller ägg och nutella vid frukostens vända nr 2. Nya ”brundieten”).

mythos_semester15

Viktigast är hur som helst att vi fått vara tillsammans, trots att vi ibland gått varandra på nerverna, där mycket fokus varit på barnen som annars har långa dagar på förskola/skola/fritids. Själv har jag också vilat upp mig från livet som student, har inte öppnat en bok och även tagit det lugnare med träningen. Kört ett par pass mest för att det är skönt med egen tanketid i kombination med rörelse.

Idag fortsätter jag i samma lunk med vilodag och alla barn hemma efter en sömnfattig natt på flyget. Sen är jag redo för nya tag. Ny vecka och november är välkommet. Jag gillar kontrasten äventyr/vardag, vila/ös och återgår gärna till studentlivet och varma myskläder. Påfylld och taggad.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras