Nya frukostfavoriter

Lång söndagsfrukost kan vara det bästa som finns och idag kommer vi äta den på planet till Grekland. Så pirrigt och roligt för oss alla med den här resan, speciellt för Jonna och Junior som nu är tillräckligt stora att förstå det här med flyg, hotell och pool.

Bilderna är alltså inte från idag eftersom planet gick redan kl 6, utan från gårdagens lyxiga morgonstund. Under veckodagarna finns sällan tid att bry sig om hur frukosten ser ut, men annars gillar jag att pimpa med godsaker och smakfulla upplägg. Som den här.

te_hallon

 

Jag har fått hem en ny produkt från Dr. Oetker – ”Natural Dekoration”, små askar med frystorkade hallon, blåbär och jordgubbar utan tillsatser av socker, färgämnen eller annat. Naturligt söta och gott till allt annat jag hade på gröten.

En annan ny frukostfavorit jag gillar är Friggs ekologiska, gröna chaite. Kryddigt med tydlig kanelsmak som kommer passa fint till julen.

Frukost hos Lissjanis.

Hemmamys är fint, men det är en vecka med hotellfrukost och sommarkänsla på Mythos Beach också. Ha en skön söndag så ses vi där!

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras