Nominerad till Guldhjärtat 2015

”Guldhjärtat delas ut för behjärtansvärda insatser under året. Främst till personer och företag som arbetar med hjärtat, för att ge medmänniskor en bättre hälsa och en fungerande kropp.” Så beskrivs utmärkelsen som delas ut i kategorierna ”Årets PT”, ”Årets hemsida/blogg”, ”Årets gruppträningsinstruktör”, ”Årets gym” och ”Årets förebild” vid branscheventet Fitnessfestivalen i Göteborg varje år.

Mitt syfte med Trend o träning är just detta – att motivera och inspirera till en stark och hälsosam kropp, inifrån och ut. Jag som skriver är ingen perfekt människa, något jag inte heller tycker är eftersträvbart, men jag försöker i alla fall uppmuntra alla till att göra sitt bästa för att må bra. Därför blir jag så glad för alla tecken på att någon gillar det jag skriver och att bloggen därför blivit nominerad till ”Årets hemsida/blogg” igen (som den även blev 2011). Så tack till den som nominerat och tack till alla er andra som läser. Utan er, som följer med i med- och motgångar, peppar och ifrågasätter, utvecklar mig och kommer med tips, skulle jag aldrig ha denna motivation till att blogga. Ni gör bloggen levande och håller den igång precis som jag försöker göra genom tips om träning.

Här kan du rösta Guldhjärtat 2015 i de olika kategorierna (en gång/enhet) och hjärtligt TACK om en hamnar på just Trend o träning ♥

lop_puss
Nu har jag själv röstat på de jag gillar. Bl.a. min fina bloggkollega Frida här hos Healty Living och min vän Fanny, två av alla grymma inspiratörer. Nog för att det är luddigt att tävla i något som är högst individuellt vad man tycker om och inte, men ändå en ära att blivit nominerad. Värmer i mitt eget hjärta.

10 kommentarer
  1. Heja Anna! Nu har du fått min röst. Med din inspiration och glada personlighet har du fått min träning att bli rolig igen. Tack Anna! Håller alla mina tummar att du vinner i år!👍😍🙏👏💛

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras