Frisk & Stark Familj – innehåll och bokning till höstens familjeevent

Nu börjar Frisk & Stark Familj på the B-ROOM i Växjö att ta form. Dessutom har det tillkommit en till medarbetare till mig, Betty och Milla – Terese Alvén som jag presenterar mer nedan. Jätteroligt med så grymma tjejer att arbeta tillsammans med och vi ser fram emot en helg tillsammans med fler rörelseglada familjer. Eller som vill hitta rörelseglädjen. Syftet med helgen är nytändning och inspiration att ta med sig hem över vintern och alla är välkomna – oavsett träningsbakgrund.

Om Frisk & Stark Familj:

Frisk & Stark Familj är ett unikt hälsoevent med lika mycket fokus på barn som vuxna. Att inte särskilja barnens och de vuxnas hälsobehov utan se vinsterna med att hela familjen mår bra, samt att alla får inspiration till att ta hand om sig tillsammans.

Ta del av rolig träning, både tillsammans med era barn och var för sig på ett gym där helhetstänk ligger i fokus. All-inclusive med övernattning, god mat och spa på ett av Sveriges mest berömda gastrohotell PM & Vänner  En helhetsupplevelse på mycket hög nivå. En helg där hela familjen uppmuntras till rörelse men som också ger tid till att umgås och koppla av tillsammans.

fsf_arrang

Arrangörer:

 • Anna Lissjanis – grundare av Frisk & Stark Familj, personlig tränare, marknadskommunikatör inom sociala medier, barnboksillustratör, 4-barnsmamma och bloggare på annalissjanis.se.
 • Milla Åkerlund – grundare av Frisk & Stark Familj, träningsinspiratör, personlig tränare som har hjälpt såväl barn som pensionärer att hitta rörelseglädjen, 2-barnsmamma, bloggare på coachmilla.com.
 • Betty Wassenius – personlig tränare med specialitet i kettlebell samt träning under och efter graviditet. En talang i att lyfta människor och vägleda de till att uppnå fysisk och mental framgång. 2-barnsmamma och ägare av the B-ROOM.
 • Terese Alvén – träningsinspiratör, utbildad personlig tränare, författare av 3 böcker varav två inriktade på träning för familjen/barn, 2-barnsmamma och bloggare på sparkibaken.se.

Program Frisk & Stark Familj Växjö 

Dag 1, 14/11:

 • 10.00: Samling och fika
 • 11-12.00: ”Get OUT to WorkOUT Family” med Anna Lissjanis och Milla Åkerlund – ett utomhuspass med styrkeövningar i cirkel för både vuxna & barn.
 • 12.30-13:30: Lunch
 • 13:30-14.15: Föreläsning – ”Träna tillsammans med familjen” med Terese Alvén.
 • 13:30-14.15: Barnyoga med Milla Åkerlund. Barnen får prova på att vara olika djur. En lugn stund med rörelse. Yogan tar max. en halvtimme och vi leker sedan en kort stund tills föräldrarna kommer tillbaka från föreläsningen.
 • 14.15: Mellanmål
 • 15.00-16.00: Träna smart med kettlebell med Betty Wassenius. Betty är en erfaren personlig tränare med sin specialitet i kettlebell samt träning under och efter graviditet.
 • 15.00-16.00: Hinderbana för barnen med Martin Wassenius.
 • 16.30-18.30: Möjlighet att besöka spat PM & Vänner
 • 18.30 Middag

Dag 2, 15/11:

 • 06.45-07.15: Lätt & skön morgonjogg med Anna Lissjanis och Terese Alvén.
 • 07.15-08.00: Morgonyoga (efter löpningen) med Milla Åkerlund.
 • 07.00-09.00: Frukost.
 • 10.00-10.45: Obstacle training med Martin Wassenius, Lic. Obstacle Training Instructor, Eleiko. Martin lär ut hinderbaneteknik och får dig att känna dig som ett barn på nytt.
 • 10.00-10.45: Rörelseglädje! Träning för barn i alla åldrar med Terese Alvén.
 • 11.00-11.45 Träning för nyblivna mammor med Betty Wassenius, Lic. Mammamage-instruktör. Betty lär dig rätt prioriteringar och smart träning efter graviditet.
 • 11:00-11.45 Löpiervaller med Anna Lissjanis. Passa på att krama ut det sista ur denna härliga träningshelg. Svett, puls, endorfiner och äkta löparglädje utlovas!
 • 11:00- 11:45 Skattjakt för barnen
 • 12.00: Lunch och avslutning.

Pris vuxen: 2400 kr inklusive alla måltider, inträde till spat, alla träningspassen och del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 400 kr. Max 25 familjer.

Pris barn: 600 kr (under 2 år gratis)

Anmälan till: info@b-room.se Tyvärr har vi tvingats ställa in eventet för att satsa vidare på 2016. Kontakta gärna mig vid intresse av att vara med som deltagare eller sponsor: trendotraning@gmail.com

Vill du se hur det gått till tidigare kan du läsa och titta på bilder här:

terese_tia

Terese var även med vid förra eventet ute på Wenngarn, då aktuell med boken ”Träna tillsammans med familjen”, en bok uppmuntrar till rörelseglädje för både små och stora och hennes föreläsning baseras på. Sedan dess har Terese även skapat ännu en bokbebis – ”Träna tillsammans med Tia”, där fokus ligger på roliga rörelser att göra tillsammans. Barnen får utforska vad kroppen klarar av att göra ihop med den vuxne som läser boken.

Böckerna kommer finnas att köpa till specialpris vid Frisk & Stark Familj, liksom min och Carolines.

dante_soffa

Äntligen är boken om ”Dante gympar & letar siffror”, samt ”Dante letter boll & bokstäver” klar och kommer finnas den klar att köpa innan eventet (mer om den kommer). Vi kan därför radda upp en hel hög inspirerande böcker för att ta med sig rörelseglädjen hem efter Frisk & Stark Familj.

P.S. För dig som hellre vill ta del av eventet på varmare breddgrader arrangerar jag och Milla även Frisk & Stark Familj på Mythos Beach för Apollo under höstlovet. Hoppas vi ses där eller i Växjö. D.S.

7 kommentarer
 1. Synd att jag har en man som är helt ointresserad av träning:( Hade varit så kul att gå på detta med våran 3-åring och Växjö är ju bara 8 mol hemifrån. Helt säker på att alla som deltar kommer få en härlig upplevelse!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras