Matig lunchmacka

Det blir ett väldans matlagande nu för tiden. Alla 6 i familjen ska ha middag och jag ser gärna att det blir lite över att ta med till lunch till skolan, vilket inte alltid är fallet. Men med ordentligt pålägg funkar en macka bra och är extra smidigt på skolan för att slippa den långa microkön.

På kesobröd har jag här 3 st ägg stekta i kokosolja, bladspenat, ost och ekologisk kotlettbacon. God smakkombination, mättande och inlindad i folie smidig att ta med.

Vad har du med dig till lunch idag? Eller äter du ute?

16 Comments
  1. Jag fick inte nog av rotsaker i Sälen (:-)) utan har det i matlådan varenda dag numera. Idag kokta rödbetor och morötter tillsammans med strimlad kycklingfilé och en sås på keso och pesto, typ. Det blev riktigt gott!

    Din macka ser verkligen god ut! För ett par år sedan gjorde min brorsa äggmackor som jag fortfarande tänker på. Han kryddade med timjan när han stekte äggen och det blev hur gott som helst!

  2. Lunchen är mitt största problem! Jag har kontorsjobb 7,30-16 5 dagar i veckan.
    Därför prioriterar jag oftast en promenad på min 30 min lunch. Behöver dagsljus och frisk luft. Såna dagar blir det bara en shake 🙁
    Tipsa gärna på annat att äta som tar max 5 min!

  3. Idag blev det lunch på restaurang då jag har varit på utbildning. Tyvärr bjöds det på mindre goda kycklingfärsbiffar… Tur att man ibte betalade för det var inte värt vad en lunch brukar kosta… 😉

      1. Ja det hade ju kunnat vara så gott! Får testa göra egna hemma, kycklingfärs är en favorit här. Har tyvärr inte testat biffar än! 😉

  4. Vi åt moussaka till middag igår kväll (Linas matkasse-recept; aubergine & potatis varvat med kalvfärsjärpar & god lagrad riven ost på toppen) vilket jag åt idag till lunch (fast en mindre bit) och ihop med wookade grönsaker, babyspenat, broccoli + en stooor klick keso! 😛 🙂 Låter som en riktig Annah-måltid! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.