Mysmiddag In Motion

”Som tvillingar” skrev en följare på Instagram till en bild av mig och Milla. Ja, det har blivit lite av vår grej att klä oss lika, här i Röhnisch (som vi får se mer av vid kvällens pressträff), Gococo och Merrell. Vi filmade några övningar till er när vi ändå sågs, rutinerade och synkade går det snabbt. Annars var en skön kväll tillsammans med våra familjer syftet med att ses, men eftersom båda tycker våra projekt är så roliga är det svårt att låta bli.

utfallsg_millajagmillaivarspringjonas_barnbus

In Motion with Anna & Milla fick en mjuk kickoff på Milla och Anders stora gräsmatta ute på Ingarö. Dels genom att vi filmade lite, dels blandades Frisk & Stark Familj-konceptet naturligt in. Barnen hängde med när vi körde övningar och Jonas blev som vanligt populär lekfarbror.

middag_milla

Vi fick rundvisning i deras mysiga lilla hus med egen pool, åt gott grillat, pratade om livet på landet och vår gemensamma resa till Mythos Beach. Där ska både Milla, jag, Jonas och Anders vara med och leda Frisk & Stark Familj för resenärerna. Och barnen kanske?

kullerb_jonna kullerb_milla

Efter maten blev vi vuxna trötta och de små pigga. Ivar ville visa att han lärt sig göra kullerbyttor och Jonna och Junior hängde på.

Hugo och Hampus hade stannat hemma hos grannen, trötta efter fotbollsskolan de går hela veckan, men mest för att kompisar lockar mer än parmiddagar utan jämnåriga. Som små tonåringar.

milla_paj

Kvällen avslutades med blåbärspaj av bär plockade i deras egna lilla skog. Även sallad och kryddor till maten kom från egen odling. Lyxigt med lite självförsörjning och väldigt vackert boende på Ingarö.

Tack vänner för en fin kväll

3 Comments
    1. Anna – enligt tabeller jag sett är det runt 24°. Lagom tycker jag, speciellt för träning utan att svettas ihjäl 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.