Sommaridyll på Åland

Strandtomt med egen brygga att ta ett morgondopp i havet från, båtar och stor veranda för sol och grill – som Pripps Blå-reklamen. Hugo har varit hos våra vänner här på Åland en hel vecka och över helgen även vi i resten av familjen. Fantastiskt vackert och så nära ”typisk sommar” du kan komma.

Vi har haft några riktigt fina dagar med födelsedagsfirande, massor av bad, sena middagar, lek och en guppig båttur ut till skärgårdsön Kobba Klintar. Barnen leker så bra ihop, både hemma och här, medan vi vuxna fått skönt häng på verandan. Livet på en pinne! Åländsk sådan.

aland_bild

Strax reser vi hem till Stockholm igen för att packa om mot Jämtland. Den här sommaren har vi verkligen sett många semsterpärlor.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras