Rygg & ben på Österlen -träningspass i film

Som utlovat kommer här en film med det träningspass jag körde med fokus på rygg och ben igår. Bitvis i sällskap av Jonna och Junior som precis som jag är glada att kunna springa ut direkt på morgonen. Det är en av alla fördelar med utomhusträning – så fantastiskt att träna i friska luften med solen i ögonen och smidigt att barnen kan vara med en stund. Tröttnar de är det bara att fortsätta leken runtomkring.

Annars funkar det här passet lika bra att köra hemma eller på gymmet. De enda redskap jag använder är kettlebells och en TRX, men du kan lika gärna använda hantlar, en annan form av suspension trainer eller lägga in andra alternativ till de övningar du inte kan utföra. Ett snabbpass med mycket fokus på kroppens bak- och insida – det viktigaste att träna enligt mig.

Ex. på upplägg med superset:

  1. Sumo squat + enarmsrodd (för varje sida), 3 x 12 superset
  2. Goblet squat + hög rodd med excentrisk omvänd flyer, 3 x 12 superset
  3. Enbensutfall (för varje ben) + höftlyft/lårcurl, 3 x 12 superset

Här hittar du filmen på YouTube. Lycka till!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras