Färgsätta en grå dag

Just  nu strålar solen, men i morse var det värsta ruskvädret här i Stockholm. Jag och Jonas kastades verkligen in i vardagen från en lyxig helg i Åre. Inte i negativ betoning – jag gillar kontraster och frånvaro föder längtan. Till hårda kramar från barnen, vårt lilla krypin på Gärdet (”hemma bäst”), uppslukande jobbprojekt, den goda vardagsmaten och favoritgymmet. Det piskande regnet och grå himlen gjorde nästan allt ännu bättre. Lättare att ta tag i to-do-listan och gjorde färgklickarna starkare.

rodd_sm

Träningen inomhus mer peppande. Gymmet på Holliday Club var inte anpassat för opererade magmuskler. Vikterna var för tunga där, det fanns ingen smithmaskin och magasinen i dragmaskinen vägde också för mycket av det jag kan göra just nu. Därför var det kul att komma tillbaka till SATS där jag kan styrketräna mer ordentligt. Spinningbenen fick vila och överkroppen jobba istället.

trdag_or

Kläderna och maten lysande i jämförelse. Det oranga Röhnisch-linnet blev snyggt i kontrast till gråblommiga tights av samma märke, färgglada strumpor från Gococo och Merrell-skorna. Den grå gröten av havregryn/chia- och linfrön piffades upp med blåbär från frysen och torkade gojibär. Kylen ekar tomt här hemma, men strax kommer mannen hem efter veckans storhandling.

Hur färgsätter du vardagen?

3 kommentarer
  1. Gärna med lite färg på träningskläderna och någon detalj i de vanliga kläderna/skorna som livar upp lite 🙂
    Tyvärr är inte min gröt lika färgglad som din pimpade med bär!
    Man uppskattar verkligen färg, mataffärerna här borde ha en frukt och gröntavdelning som de som finns utomlands! DET gör en verkligen glad 🙂

  2. Hej!

    Äter du gröten kall? Gillar själv inte varm frukostmat men det ser så gott ut! Några tips på vad jag kan ha till? Ser ut som du har ngt i botten men ser inte vad 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras