Kvällens halvsportiga outfit

Det är svårt att komma ner i varv, trots att jag är helt ledig. Ofta tar det några dagar innan känslan av att ”jag måste ta tillvara på varje sekund av arbetsdagarna” lämnar kroppen i början av en semester. Men jag jobbar på det. Gick en skön promenad upp för fjället efter lunch för att andas Jämtlandsluft och beundra utsikten. Och sen dess har jag bara slappat på hotellrummet med regnet piskande utanför. Jag hade tur som slapp det.

outf_woa15_2

Men nu är det dags att mingla och ta del av Workout Åre. Jonas är redan igång med att föreläsa om ”Framgångsrik som tränare” ihop med Erik Börjesson, men jag orkade inte stressa dit utan tar nästa – ”Fysisk aktivitet & psykisk hälsa – framgångsfaktorer” med Anna Duberg. Mer träning blir det inte idag och kvällens föreläsare till ära (Anna jobbar för Röhnisch) har jag klätt mig i min tuffaste Röhnisch-jacka. Den matchar HM-kjolen och mina Converse fint till en passande halvsportig träningsevent-look.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras