Helger på hotell

Bo på hotell varje helg – jag kan vänja mig vid det. De senaste helgerna har jag bott i olika, vackra, miljöer med olika syften. För två veckor sen ute på Wenngarn vid Frisk & Stark Familj, förra helgen friend time på Clarion Sign mitt i Stockholm och nu är vi på väg mot Workout Åre med vuxentid på Holliday Club Åre. Jag älskar att ha så här mycket kul att uppleva ihop med människor jag tycker om, att göra saker jag mår bra av och slippa vardagsrutinerna ett slag. Jag har sett fram emot varje helg lika mycket och idag skuttar hjärtat för ett av Sveriges bästa och vackraste träningskonvent. Och för att dela det med alla inspirerande eldsjälar som ska dit. Och ihop min man.

Som vanligt kan Jonas aldrig hålla sig och spara presenter till rätt dag, så redan igår fick jag min morsdagspresent – en Selfie Stick som vi nu invigt. Han är grym på att köpa passande presenter.

IMG_2840.JPG

Igår mellanlandade vi hos svärmor/farmor i Dalarna och blev bjudna på hennes absoluta specialité – pannbiff med lök. Hela familjen älskar det till den grad att Hampus ville att hon ska laga mer som vi kan ta hem. Vi får se om hon hinner, ensam med våra 4 i 4 dagar, men det bruka alltid gå bra. I morse sov de länge, men jag vaknade som en klocka 6.30 och tog en solig podwalk i Dalaskogen innan frukost och farväl.

IMG_2837.JPG

Nu är vi på väg, lämnar Dalarna och rullar in i Jämtland. Bara det ♥

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras