adidas StellaSport

Jag är uppe före tuppen med sköna fjärilar i magen inväntande Milla som ska köra oss till Wenngarn. I flera månader har vi planerat och jobbat mot för Frisk & Stark Familj 2015, och nu är det äntligen är dags. Det ska bli så roligt och jag hoppas vi får två lika fina dagar som förra året. Då strålade solen och det gör den idag också. Dessutom är jag säker på att vi har många solar på plats, men jag garderar mig ändå klädd enligt lager-på-lager-principen inför ”Get OUT to workOUT Family”-passet.  Underst enligt bilden i tights från Björn Borg och långärmad funktionströja som Adidas sponsrat oss med.

adidas_sport

Mer om Frisk & Stark Familj kommer jag berätta dagarna framöver, men om adidas senaste träningskollektion – adidas StellaSport, kan du få en glimt redan nu. Tillsammans med Stella McCartney som Creative Director har man skapat en helt ny kollektion inriktad mot en yngre målgrupp som visades upp under pressveckan.

adid_sport2

En billigare ”avkomma” till exklusiva adidas by Stella McCartney med kläder, skor och accessoarer som passar lika bra på gymmet som på stan.

adidas_jack_or

En kollektion med fokus på en yngre målgrupp men som även tilltalar en 36-årig 4-barnsmamma mycket. Jackan ovan är t.ex. en personlig favorit. Kanske för att det är mycket 80-tal över den midjekorta jackan.

adidas StellaSport-kollektion hittar du på adidas.se/StellaSport, i utvalda Stadium-butiker och på stadium.se


.


1 kommentar
  1. Tycker att Adidas har börjat göra snygga kläder nu. Skönt att associationen till de där svarta byxorna med knappar längs sidorna som alla hade på 90-talet sakta men säkert börjar ersättas med annat… 😀

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras