Längtarlista

Mina promenader ger syre till tankar och skapar drömmar likt de små vita molnen på himlen. Och längtan. Även om jag trivs med vardagen och njuter av alla guldkorn i den gör tankar på roliga saker som väntar att hjärtat tar ett extra skutt. Just nu har jag höga förväntningar på våren- och sommarens händelser. Här är min lista:

ica_mellis

1. Frisk & Stark Familj. Med bara en par dagar kvar är nerverna på helspänn och magen full av fjärilar. Balkongen är fylld av redskap och prylar till vår fina goodiebag, och igår fick jag hem smakprover på några av de nya mellanmål ICA Gott Liv bjuder på under eventet, vilka jag provsmakat tidigare. God, smidig och naturlig energi till torsdagen och fredagens aktiviteter. Det ska bli så roligt att träffa alla familjer för ett par roliga dagar ute på Wenngarn.

yoga_hemma

2. Yoga. För min del kan jag visserligen köra draken och bergs position enligt ovan, men inga övningar där jag belastar i plankan, gör bakåtböjning eller vrider bålen. Men oj vad jag längtar, speciellt efter att ha lyssnat på OPodden – den oretuscherade podden med Jennifer Kovacs där Yoga Girl, Rachel Brathen, intervjuas. Jag vill också tipsa om Yogobe´s gratis tvåtimmars utomhus-workshop på tema: ”Global Yoga and Running” på Gärdet nu på lördag 16/5. Önskar jag själv kunde. Mer info. här.

kattishelg

3. Lyxtid med min vän. I slutet av nästa vecka kommer en av mina närmaste vänner Kattis på besök från Östersund. Vi ska ha en riktig kvalitésdag ihop, shoppa och bo på hotell fredag till lördag. En sak vi även gjorde förra året och bestämt vill ha som tradition. Tid att ta prata ikapp, gå på restaurang och bara rå om oss själva, utan barn och män.

workoutare14_back

4. Workout Åre 29-31 maj. Förra året var vi där hela familjen vilket var en fin gemensam upplevelse, men nu ser jag fram emot att åka med bara Jonas. Vi lämnar barnen hos farmor i Dalarna och får en helg i vackra Åre med Jämtlandsluft, tid för mys och vuxenprat, samt vara med på det jag kan under ett av Sveriges bästa träningsevent. Bilder från förra året ser du ovan och jag önskar kunna spinna med fantastiska Jessica i år igen. Annars planerar jag mingel med bästa Betty och andra härliga människor, gå på så många föreläsningar jag orkar med och ta en lerig promenad upp på skutan.

sommar14

5. Sommarens semester. Jag och Jonas har både planerat in Astrid Lindgrens värld, Legoland, bo på hästgård i Kivik, ha en hemmavecka med simskola för tvillingarna och sist men inte minst – Jorm. Låter stressigt när jag skrivit upp allt, men vi stannar ändå ganska länge på varje plats. Just nu har både vi vuxna och storbarnen ett fullt schema så långledigt utan tider att passa, miljöombyte, massor grill och bad blir underbart.

Vad längtar du efter? 

4 kommentarer
  1. Wow vad det lät härligt med alla roliga planer. Själv har jag softarperiod nu på sommaren med jobb och Stockhomlshäng och lite småutflykter. Ska till Riga och springa halvmaran i söndag. Ska bli skoj.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras