Chocolate Peanut Banana – Healthy Protein Icecream Dream

Den rubriken slog alla rekord, eller hur? Men faktum är att den smakar som en chokladdröm (enligt mig), är fullproppad med protein, krisp från chiafrön, inslag av len jordnöt och naturlig sötma från frusen banan. Dessutom en glass alla vi chokladälskare kan äta till såväl efterrätt som frukost eller inför/efter träningen utan att ge avkall på näringsinnehåll.

ingr_bananglass

Ingredienser:

Produkter och länkar till min samarbetspartner Bodystore.

bananglass2

Mixa och ät genast toppad med ex. kakaonibs, kokoschips, hackade nötter, frukt eller bär.

God helg!

3 kommentarer
  1. Har redan testat 2 ggr, hade sån tur att jag hade rätt ingredienser hemma. Missade först att blanda proteinpulvret med något – då blev det INTE mousse! 😉 Men det gick bra att rädda genom att mixa i en klick kvarg.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras