Chiao!

chia_jordg

Godmorgon vänner! ”Chiapudding till frukost” tänker du, men det är faktiskt från igår kväll. Det blev en lång dag med filmprojekt och event. Jag var hemma sent med massor av blöta redskap att reda ut. Resten av familjen hade redan ätit, och varmt te och en färdig chiapuddig i kylen räddade upp, toppad av mina första färska jordgubbar för i år. Från Belgien tror jag, men ännu ett tecken på att sommaren närmar sig trots gårdagens kyla in i benmärgen.

Sommarkänsla var det verkligen inte i Humlegården igår med kyliga vindar och regn. Det blev verkligen en ”winter edition” som vi lovat, men ändå massor av glädje och värme från våra deltagare. Bilder och reflektioner från Get OUT to workOUT delar jag med mig av senare, men nu är det barnlämning och packning inför vårt tidigarelagda påsklov (p.g.a. min operation) i Jämtland som gäller. Chao!

4 kommentarer
  1. Ser gott ut! Har aldrig smakat dessa chiafrön men tänker testa. Dock verkar det vara våldsamt dyrt. Dessutom såg jag i min mataffär att hasselnötter i nuläget kostar 48 kr / 200 g. Smakar det så kostar det 😉 Trevlig helg!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras