Lekande livet

yoga_lofsout

Folk som inte känner mig på riktigt tror kanske att jag är ytlig. Som bloggar om trender, gillar snygga kläder och springer runt och fotar mig själv i olika vinklar. Men för mig är detta jobb och en del av mitt intresse för färg, form och bild. I botten är jag en djup filosof som alltid haft förmåga att drömma mig bort, drabbas av plötsliga insikter och älskar att leka.

När jag var liten kom jag ofta bort, t.ex. i varuhus och på Kiviks marknad där jag i min egna lilla värld stod och drömde framför en nickande leksakshund. Storasyster och mina föräldrar hade fullt sjå att hålla redan på mig, men själv var jag nöjd med tillvaron i min egen fantasibubbla. Och så är jag än idag. Hamnar i min kreativa värd där jag bara måste få ut mina idéer.

yoga_dansaren

Dagens insikt fick jag vid morgonens yogapass med Shay Peretz, en av de bästa instruktörer jag vet. Han bad oss alla flytta våra mattor närmare varandra, för ”vi var ju där för att dela energin med andra – inte bara för oss själva”. Sen gav Shay oss som vanligt en fantastik upplevelse med stort spelrum att leka själva. Låta kroppen guida oss. Jag kom in i värsta flowet och blev ”ett med mig själv” som ett flummigt försök till beskrivning.

filmn_inspDagens träningskläder: Tights, sport-bh och linne – Röhnisch (linnet i Design by Lofsan), strumpor – Gococo, skor – Merrell.

Sen kastades jag tillbaka till verkligheten och ytligheten för att agera framför kameran. Teamet från Inspirera Sverige spelade in två nya filmer med mig på Elite Rehab Studio, en om magträning och en om pulshöjare som ni får ta del av framöver. Och även där, i fullt centrum för uppmärksamheten, trivs jag. Dels för att jag brinner så för det jag vill förmedla och dels för att jag gillar att leka. Barnprogramledare kan kanske bli min framtida yrkesroll?

Men min insikt då? Jo, jag fick en så stark känsla av att det som verkligen får mig att må bra är att omge mig med människor och upplevelser som ger positiv energi och ger spelrum för min kreativitet. Att ”do more of what makes you feel good” helt enkelt. Det återbetalar sig, även om inte i form av guld i plånboken.

P.S. Apropå lekfullhet, yoga och inspiration – kolla in den här genialiska reklamfilmen. Den har dock säkerligen dragit in många tusenlappar, men stämmer precis med det jag vill förmedla med detta inlägg. D.S.

9 kommentarer
 1. Nä, av att bara läsa din blogg uppfattar jag dej långt ifrån ytlig: Härlig, medveten om trender o.s.v -Visst! Men också väldigt nära dej själv, klok och jordnära. En får liksom känslan: Även om detta är sjukt snygga tajts så är det inte det det egentligen handlar om.

 2. Måste också säga att jag uppfattar dig som en mycket jordnära och ödmjuk tjej. Inte alls ytlig. Tänker ofta på hur viktigt det är att omge sig av människor som sprider positiv energi. Men hur gör man om man har en kollega som är en riktig bitterfitta (ursäkta uttrycket men jag var tvungen) och som man tvingas vara nära? Skitjobbigt!!

  1. Bra att jag inte framstår ytlig, även om det inte behöver vara fel att rå om sitt yttre heller tycker jag 🙂

   Haha, stackare! Kanske du kan ta upp detta med din chef? Det är ju superviktigt att man mår bra på jobbet.

 3. Ah, jag uppfattar dig långt ifrån ytlig!! Jag tycker att du verkar vara en jordnära tjej. Jag älskar träningskläder och det peppar en lite extra att känna sig snygg samtidigt som man tränar.
  Jag tycker att du har en kanon blogg!!!

 4. Har aldrig uppfattat dig som ytlig!! Det beror nog mycket på att du varit så ärlig med de sämre sakerna i livet Och inte låtsas som att allt är helt fantastiskt hela tiden! Kram

 5. Jag håller med övriga! En väldigt jordnära och trevlig tjej /kvinna verkar du vara!! Det är säkert ditt norrländska blod 😉
  Du tar dig alltid tid att svara och kommentera inlägg.
  Gillar din blogg skarpt! Man blir aldrig besviken för det är bra genomtänkta inlägg med härlig blandning!!

 6. Milla, Karin & Linda – nu urartade det här till ett inlägg om hur jag uppfattas när det egentligen handlar om att omge sig med det man mår bra av, haha 🙂

  Men tack för alla era fina kommentarer! Känns fint att jag inte (bara 😉 uppfattas som ytlig!
  Kram

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras