6 träningsevent i vår

20150224-123140-45100127.jpg

Är du anmäld till något träningsevent i vår? Själv ska jag delta vid 3 av de 6 event Women’s Health tipsar om på sitt nyhetsbrev idag. Vid Blogger Boot Camp 14 mars som instruktör, Frisk & Stark Familj 14-15 maj som arrangör, och Workout Åre 29-31 maj som inspiratör. Ja, eller som bloggare och fru till utställande make vid sistnämnda. Hur som helst är jag väldigt glad och stolt att mitt och Millas event får vara med bland tipsen.

Övriga event Women´s Health tipsar om är:

 • Yoga Retreat 27-29 mars – en helg med fokus på ”De-Stress, Restore and Rewind” tillsammans med psykologen och terapeuten Cecilia Duberg (specialiserad i hälsopsykologi) och yogaläraren Ulrica Norberg.
 • Vavavoomhelg  24-26 april – en träningshelg för inbitna eller nyfrälsta löpare som vill ha mer av inspiration, energi och rörlighet i vacker omgivning med god mat och spaupplevelse. Tränare är Ann-Sofie Forsmark, SaraIvarsson och Sofia Åhman.
 • Gerdahallens inspirationsdag 7 mars – en inspirationsdag med olika dansstilar, step, gympa, pilates, yoga, kettlebells och spinning.

Mer information om respektive event hittar du som sagt här. Jag vill även lägga till MammaPower 9 maj, ett event för dig som är eller snart blir mamma.

20150224-122921-44961203.jpg

Gällande Frisk & Stark Familj börjar intresseanmälningarna komma in och innehållet ta form. Vi hade en fantastisk helg förra året med nöjda deltagare, såpass att barnen i en av familjerna tyckte att helgen var ”årets bästa” (bättre än deras utlandsresa). Glädjande betyg, och nu är vår ambition att göra eventet ännu bättre. Jag hoppas många av er vill vara med. Mer detaljer om vad som kommer ingå dyker upp på bloggen/eventets Facebooksida allt eftersom, men mycket är redan spikat:

Frisk & Stark Familj 2015:

 • Vad: Ett hälsoevent med lika mycket fokus på barn som vuxna. Under helgen uppmuntras hela familjen till rörelse och hälsa oavsett träningsbakgrund. Eventet har familjefokus men du utan barn är också välkommen.
 • När: 14-15 maj
 • Var: Wenngarn Sportcenter i Sigtuna utanför Stockholm
 • Pris: Tors-fre: Vuxen 2 200 kr, barn 630 kr (under 2 år gratis), barn över 2 år som delar säng med föräldrarna 350 kr. Pris för en dag (inklusive mat, exklusive övernattning): Vuxen 1 300 kr och barn 350 kr (under 2 år gratis).
 • Ingår: Varierade träningspass/lekar för alla, både tillsammans med barnen och var för sig, all-inclusive med övernattning och hälsosam mat på Hotell & Restaurang Anstalten, goodiebag med bland annat en bok om familjeträning.
 • Här anmäler du dig: Frisk & Stark Familjs infosida, anmälan till milla@missagda.se.

Delar ur programmet: Anna Lissjanis och Milla Åkerlund inleder med Get OUT Family – ett utomhuspass med för både vuxna och barn. På schemat står även löpning, morgonyoga och chans att testa nya träningskonceptet Athletic Movement Performance (AMP) framtaget av Erik Börjesson och Linus Johansson, en tuff klass med kombination av rörlighetsträning, gymnastik och styrkeövningar med kettlebells. Terese Alvén föreläser om att ”Träna tillsammans med familjen”, barnen får gå på skattjakt i Wenngarn slott och mycket mycket mer.

Varmt välkomna!

 

9 kommentarer
 1. Vad kul det ska bli! Tycker dock att priserna för barn är oklara. Det står både att barn under 2 år är gratis och att de kostar 350 om de delar säng med föräldrarna…?

 2. Verkligen en helhärlig träningsvår i antågande! Jag tycker er helg ser superhärlig ut, bra fixat! Tack för att du tipsar om MammaPower, det finns så få ställen att vända sig för att få inspiration och kunskap efter graviditet – när det kommer till träning och mammakropp dvs!
  Kram!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras