Skidåkarmat

20150127-223925-81565254.jpg

Godmorgon från skidbubblan i Lindvallen! Här är det bara jag som är vaken, men strax ramlar familjen upp en efter en för frukostladdning. Bästa måltiden på hela dagen, men ALLT smakar så mycket bättre här i i fjällen. Med kryddor av frisk luft, rörelse och stressfri tid med dem du tycker om krävs ingen superkock.

Här lite matporr från våra dagar hittills:

frukost lindvallenIMG_2912IMG_2913

Frukost. En stund att vakna och planera dagens tillsammans. Idag mer skidor (förstås), för att sen vila benen i biofåtöljer framför Sune i Fjällen.

pizza

Lunch. Första dagen åkte vi hem och åt, men för att slippa projektet att ta sig in och ut, på och av med kläder och pjäxor, har vi övergått till ski in-lunch.

After ski. Vi kör den barnvänliga varianten (och betydligt godare än öl om du frågar mig).

Middag. Det är skönt att avrunda dagen hemma i understället, där barnen kan droppa av för att väga upp friluftslivet med iPads och TV. Som sagt – allt smakar ljuvligt efter långa utedagar, och vi lägger inte ner mycket tid på specialrätter. Färdiggrillad kyckling, lax och köttfärsrätter har bl.a. stått på menyn, och bl.a. provade vi de nya mjuka ”tortilla-båtarna”. Perfekt barnformat! Jag piffade dessutom med ugnsstekt grönkål, paprika och fetaost. Udda men god tacofyllning.

8 kommentarer
  1. Härligt det ser ut! Önskar att vi kunde göra något liknande i familjen men tyvärr har inte alla den uppfattningen. Jag får vänta till en ev. utlandssemester till sommaren med barnen, det är i alla fall de med på.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras