Rolig Röhnisch-dag (& sämre middag)

rohn_atm

Planen för dagen var att ge er mellanmålstips, och lugn – de kommer, men att förbereda ett inlägg igår kväll fanns inte på världskartan. Först hade jag jobbat, sen spenderade jag en halvdag på Nordic Wellness Hammarby Sjöstad ihop med bl.a. Terese, Milla och flera från Röhnisch kontor, följt av en infokväll på Berghs. En dag då jag flaxat runt, varit på helspänn både fysiskt och mentalt, och var helt slut när jag kom hem.

leila yoga_rohnBlommor, pasteller och klassiskt marinblått fick vi träna i, ibland i frysta positioner för fotograferna.

Men där och då hade jag väldigt kul. Både ihop med mina träningskunder och träningspassen Röhnisch bjudit in till. Syftet var att plåta bilder av deras vårkollektion att använda i olika medier (du kommer alltså få se proffsigare bilder än dessa). I läckra outfits fick vi fantastiskt välgörande yoga ihop med Anna Duberg, köra ett svettigt och nytänkande tabatapass med Leila Söderholm, le brett och göra high fives. Saker jag går igång på, men som kräver energi.

Sen direkt till infokvällen på Berghs där jag fick ännu mer wow. Jag lever som du kanske vet med ena foten i träningsbranschen och andra i mediaträsket, och har en dröm om att kombinera dessa på ett bra sätt. Vill lära mig mer och kanske vidareutbilda mig. Livet alltså. Spännande!

yogh_bounce

En lång dag som slutade så här. För att ge exempel på en mindre bra middag. Väl hemma löste jag min vän Helena som satt barnvakt, nattade tvillingarna och var så hungrig att jag kastade i mig snabbast möjligast. Yoghurt, frukt och en Bounce-bar – inte optimalt, men nöden har ingen lag.

Som jag sagt innan är hälsa enligt mig att även kunna släppa kontrollen i tankarna, att inte känna press att ”planera och äta perfekt”. En lagom balans av hälsa i hjärnan och kroppen. Precis som med socker är det inte enstaka tillfällen som påverkar hälsan utan det du gör dagligen. Men att äta regelbundet är en bra idé för att slippa bli så låg att du inte ens orkar laga mat. Det är där mellanmål kommer in – något jag skriver mer om senare.

Ha en fin fredag!

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras