Farsdag

magsjuk_yoghsoff

Från en mysig kväll med favoritkillarna Jonas, Ben & Jerry framför ”Så Mycket Bättre” till en sjukt mycket sämre natt. Under natten svullnade magen upp som en ballong och sen kom illamåendet. När jag sen väl hamnat i badrummet kom jag inte därifrån. Först nu på eftermiddagen har jag piggnat till, druckit Resorb och fått i mig lite yoghurt, blåbär och en rostmacka med ost.

jonas_junior_wenng jonas40 jonas_hh

Något hejdundrande firande av hemmets pappa på farsdag har det inte blivit. Han har istället haft fullt upp med läxhjälp, barnens stora söndagsbad, tvätt, handla mat och skjutsa till kalas. En dag att känna på sitt pappaskap till 100% alltså, och att han är älskad behövs inga presenter för att bevisa. Bilderna ovan är tydliga exempel, och även om förhållanden och föräldrarskap inte är någon dans på rosor är vi trygga med våra känslor.

Grattis vår bästa pappa ♥

triss

Så. En söt mini-Triss från varje kotte får duga till far medan mor vilar upp sig i soffan. Med lite snäll mat i magen känns det dock redan bättre, och jag har mycket i veckan som jag inte vill ställa in. Hej då magsjuka!

farsdagskortMin egen bäste pappa befinner sig 90 mil bort, så honom har jag grattat via telefon och skickat detta vykort till via Posten.se. Smidigt att ladda upp en personlig bild, skriva en hälsning och skicka iväg, utan att gå utanför dörren. 

Firar du farsdag?

2 kommentarer
  1. Nej. Jag firar inte Fars Dag, och har inte gjort på många år.
    Tidigare pga att jag inte ansåg min pappa vara värd att fira. Numera för att han gick bort i juni.
    Vill du7ni läsa mer kan ni ögra det i min blogg där jag länkat till ett lååååångt gästinlägg jag gjorde hos en annan tjej! 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras