Bettys bilder

betty_milla_jag

En av alla eldsjälar som var med vid Frisk & Stark Familj i helgen var Betty med familj. Det är vi väldigt glada för, både p.g.a. den inspirerande kettellbells-workshopen hon körde, den värme hon personligen sprider omkring sig och hennes fina familjs deltagande vid eventet. Bettys man Martin var lika flitig som mig med kameran och lyckades fånga mycket av det jag själv missade p.g.a. att jag själv höll i pass/föreläsning på annat håll…

DSC08319

DSC08317

..som Somayeh Cardeijn crossfit-pass – mycket uppskattat av de som var med och fick en personlig coaching av övningarna. Tack för din energi och engagemang Somayeh!

DSC08379DSC08400 En av Bettys vackra döttrar.

DSC08468

”Äppelknyckningen” barnen fick vara med vid. Springa intervaller i allén, fylla en korg med äpplen och göra egen must de fick ta med sig hem på söndagen. Resterna gav de sen till fåren, så inget gick till spill.

DSC08583

Som viktiga detaljer vid Bettys eget pass där hon gjorde magkontroll på en av mammorna som fått barn relativt nyligen.

DSC08796

DSC08820

Jonas ”Back to basic” i Wenngarn Sportcenters välutrustade gym. Här fick deltagarna lära sig grundtankarna vid styrketräning och att du inte behöver krångla till det så mycket. Att hela kroppen får bra träning av några få basövningar.

Återigen – stort tack till alla inblandade vid Frisk & Stark Familj och härmed till Martin för lånet av fina bilder. Fler hittar du här.

3 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras