Frisk & Stark Goodiebag (+ tävlingsvinnaren)

daily_linne

Det börjar dra ihop sig mot Frisk & Stark Familj. Det ska bli så roligt och nu är det full förberedelse fram till helgen. Mellan företagsträning och PT-träning filar jag på de sista detaljerna på passen jag leder, föreläsningen och hela organisationen med barnpass, mat och goodiebagen. Sistnämnda blir en fin godispåse att dela ut på lördag, och förutom allt nedan får tjejerna ett lika dant linne/topp från Daily Sports som jag har på mig alternativt från Ullmax, Pierre Robert eller Kari Traa (beroende på storlek).

goodieb_fsf

I goodiebagen hittar du bl.a.:

 • Isbjörn Stretch Beanie från Isbjörn of Sweden: Skön stretchig mössa i en fleece med en slittålig utsida och flossad insida. Materialet har god ventilationsförmåga och står även emot vind.
 • Dunderpulver från Helhetshälsa: Dunderpulver® är vitaminer och mineraler för barn 2-5 år, i pulverform och utan färg och aromer. Det framställs av frukt- och bärkoncentrat, bland annat ett C-vitaminrikt extrakt av Camu Camu, och har berikats med extra vitaminer och mineraler. Allt för att tillgodose barns speciella behovRek. Utpris: 105 kr
 • Träningstopp till alla mammor/tjejer av varierande märke beroende på storlek och tillgång.
 • Strumpor från Ullmax i materialen bambu och coolmax som ger en lätt och luftig känsla med optimal passform och god fukttransport till alla vuxna och barn.
 • nu3 natural Gojibär från nu3: Gojibär räknas till de mest näringsrika och välkända bären, och nu3 använder endast gojibär ur årets skörd från den kinesiska provinsen Ningxia.  Där mognar bären på höga höjder och torkas skonsamt. På detta sätt bevaras både smak och viktiga näringsämnen. Halten av karotenoider (provitamin A), B-vitamin och järn är särskilt hög. Utöver det innehåller gojibär över 20 spårämnen och mineraler såväl som essentiella aminosyror, är helt utan tillsatser och fria från konserveringsmedel.
 • D-vitamin Barn Tuggifrukt från Apoteksgruppen: Välsmakande tuggtabletter som bidrar till att bibehålla en normal funktion hos muskler, tänder och benstomme hos barn). 100 tabletter.
 • Vätskeersättning Sport Citron från Apoteksgruppen: Bra när vätska- och saltnivån behöver återställas. Sport Citron är dessutom tack vare dess sammansättning en mer kompletterande återställare av kroppens balans efter fysisk träning och perfekt för alla som tränar) 20 sockerfria brustabletter, 59 kronor, Apoteksgruppen.
 • Ekologiska miniskorpor för barn från 8 månader från Ellas Kitchen
 • Vattenflaska från Reima

Skönhetsprodukter från:

 • LumeneBright Now Visible Repair Tone Corrector.
 • Oriflame SwedenFace toner, Eye gel, Face Lotion Tea Tree, Day Cream Wild Rose
 • Swedish SPA: Beauty Wonder Oil

Dessutom lottar vi ut jättefina priser – bl.a. tröjor till männen, 3 presentkort från Bodystore till ett värde av 1500 kr, en overall från Isbjörn of Sweden (alt. jacka för större barn) värd 1999 kr, presentkort på 800 kr från Reima, samt 3 par vantar från Isbjörn of Sweden och 2 st Skiphop sköterskor värda 750 kr/st.

daily_s_rygg

Appropå dagens linne från Daily Sports har jag utsett vinnaren i tävlingen om capritights i mer färg från samma märke. Vinnare är Caroline Kempe med motiveringen:

Jag tränar helst i capritights… Alltid! Helt perfekt för en som mig som lätt blir varm men ändå vill ha på mig ett par byxor. Det är helt klart det snyggaste i gymmet, det skönaste när jag är ute i löpspåret (året runt! och jag slipper få skav på insida lår av korta shorts) och även på spinning! Dessutom har mina favorittights just spruckit för att de var så väl använda. Oops ;)…  

Stort grattis Caroline!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras