Crossfit med Somayeh

somayeh_c
Dagens inspirationsprofil är Somayeh Cardeijn – en tjej jag inte hade koll på innan men efter att ha forskat runt fått en bra bild av. Den visar en tjej full av power, stark utstrålning, som värdesätter återhämtning lika mycket som hård träning och laddar batterierna med yoga och hälsokost från Holistic. Somayeh har arbetat som personlig tränare i snart 5 år och som gruppträningsinstruktör i 7 år. Hon håller klasser i box, mobility, High intensity, strenght, Olympic Liftning och yoga. Dessutom har hon både tävlat i Crossfit, där hon tagit ett SM-guld med Team fit4life 2011, och tränat andra inom Crossfit.

Men jag har faktiskt mött Somayeh tidigare kom jag på sen. Utöver allt jag nämnde ovan är hon med i Casalltrainer-teamet och det var vid Casalls pressvisning för HIT- och aw13-kollektionen jag fångade henne på film. Det är Somayeh som dansar i fronten och visst är hon grym? Värsta fredags-feelingen!

 

Dock är det inte dans Somayeh ska instruera i vid Frisk & Stark Familj utan Crossfit. Så här beskriver hon passet:

 

Jag kommer att köra ett crossfitpass som alla kan vara med på. Skala och modifiera övningar – a och o under passet. Alla kan ge järnet efter dagsform och förutsättningar. Vi kommer använda redskap så som chinsräck,  kettlebell, wallballs och många roliga kroppsviktsövningar. Ett fartfyllt och tekniskt roligt pass är något jag vill att varje deltagare ska kunna känna. Flås, skratt, fokus och teamwork är ingredienserna. Välkommen!
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras