Back to basic med Mr Lissjanis

jonas_l

Dagens inspirationsperson är en av de mest erfarna PTs och utbildarna inom träning jag känner. Dessutom är han min man. Förutom 4 barn har vi ett gemensamt företag tillsammans med Gustav Ström och Sofia Grenevall, men det är först på senare år vi har börjat göra jobb ihop vid olika företagsuppdrag och event. Näst ut Frisk & Stark Familj.

Jonas Lissjanis arbetar som utbildningschef på Exceed Performance AB, han driver även företaget My Performance AB där han bl.a.  skriver träningsböcker samt utbildar för Svenska ishockeyförbundet samt på Bosöns-, och Lillsveds Idrottsfolkhögskola. Jonas är även engagerad som ”Strenght and Conditioning Coach” för individuella ishockeyspelare på elitnivå och har tidigare varit ansvarig fystränare för Huddinge Hockeys A-lag i 5 säsonger och är idag aktiv inom AIK Innebandys A-lag.

wenngarn_gym
Vid Frisk & Stark Familj håller Jonas en workshop med basövningar i det häftiga, stora och ljusa gymmet. Det är byggt i en stor lada och Jonas har hjälpt Martin Gilck att rita och fylla det med Eleiko-utrustning – varav flera lyftarpodie. Just ”basic styrketräning” är en ökande trend som allt fler väljer istället för maskinträning eller många övningar för mindre muskelgrupper:

”Back To Basic” – en workshop där vi går igenom grundstrukturen i ett träningsprogram samt provar på övningar i varierande svårighetsgrad inom våra grundläggande rörelsemönster.

 

hh_jonasAtt ha med Jonas vid eventet är inte bara bra eftersom han har koll på trendig träning med basic styrketräning utan för att han har grym hand om barn. Inte bara mina – andras brukar också gilla honom. Han är faktiskt som ett barn själv i en vuxen kropp och platsar perfekt som lekfarbror vid eventet.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras