Full Body Attack med Betty

betty

Dagens instruktör som vi har äran att ha med oss vid Frisk & Stark Familj är Betty Erös Wassenius – en drivkraft, en inspirationskälla, ett aldrig sinande gott humör. Betty har på några år byggt upp The B-Room, ett särpräglat tjejgym med inriktning på funktionell träning. Som en av Spartans första ”Master Trainer” inom kettlebells har Betty blivit drottningen av kettlebells i Växjö, Småland och Södra Sverige. Att gå på en av Bettys klasser ger dig kraft och energi och för dig fram till ny nivåer i din träning.

DSC07999Betty är dessutom mamma till två tjejer som hon bl.a. cyklade Cykelvasan tillsammans med. Deras äventyr där både motion, upplevelse och gemenskap involveras är precis vad vi vill förknippa Frisk & Stark Familj med.

betty_jagJag har själv mött Betty ett flertal tillfällen, bl.a. vid en utbildning i ”Träning för gravida” vid SAFE Education och på Workout Åre som bilden är ifrån. Det jag framför allt slås av är hennes värme och lugn. En jordnära tjej med stor passion och förmåga att blanda sin trygga personlighet med tuff träning med hårda klot.

kettlb_bettyVid Workout Åre körde Betty ett kettlebellspass med Activio pulsband. Häftigt att se hur bra pulsträning det kan vara att svinga.

Vid Frisk & Stark Familj bjuder Betty på:

”Full Body Attack –  rolig, trendig och effektiv kettlebellträning för hela kroppen. Vi inleder med teknikträning och avslutar med ett roligt och svettigt träningspass.”

Missa inte detta och allt annat kul för dig och familjen. Välkommen att läsa mer om helgen och anmäla er

3 kommentarer
  1. Jag har oxå träffat Betty (jag bor ju 3 mil från Växjö) Var och kollade min magmuskeldelning hos henne & har varit med på ett nybörjarpass i kettlebells. Härlig tjej & ett fint gym hon har 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras