Mötesfredag i rosa tights

milla_jag_sm

Att jobba i projetform är både: 1. kreativt, 2. tidskrävande, 3. spännande och kräver 4. organisationsförmåga. Nr 1 och 3 är mina starkaste bitar, men 2 har jag mindre av och 4 försöker jag förbättra. Det är inte helt lätt att rodda med allt jag har på gång samtidigt som Jonas reser och barnen är begränsad tid på förskolan, men med ett välplanerat schema går det att jobba effektivt.

Idag har jag cyklat runt i stan och betat av möte med Milla om Get OUT to workOUTFrisk & Stark Familj och livet i stort (lite terapi går också att få in över en räka)..

chefsh_lunchtr

..telefonmöte med en av kollegorna från pt+, 40 minuter med hantlarna på SATS och gänget på Chefshuset. Där jobbar mina My Performance-kollegor Gustav och Sofia, samt Daniel, Elina och Maria som tillsammans ger en bred kompetens av bl.a. naprapati, personlig träning, massage, medicinsk yoga och KBT.

outf_dom_rosaDagens fredagsfestliga tränings- och mötesklädsel från Drop of Mindfulness, Gococo och Merrell.

Summa summarum är jag väldigt glad att ha så många trevliga och duktiga medarbetare. Att jobba som egen behöver inte betyda att jobba ensam!

P.S. Vi söker fortfarande en till driftig PT (gärna en kille) som vill hyra in sig i den ljusa, privata, lilla lokalen på Östermalm – nära centrum och där klienterna bara betalar för sin behandling/PT (medlemsavgift krävs ej). Mer bilder och info här. Vid intresse maila [email protected] D.S.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras