Frisk & Stark Familj – unikt hälsoevent för stora & små

wenngarn_event

Hälsotrenden har bidragit till att allt fler vill satsa på att må så bra som möjlig. Vi blir mer medvetna om vad vi stoppar i munnen och hur pass viktigt det är att vi rör på oss. Vi vuxna tränar till olika lopp, tillsammans med personlig tränare och går på inspirerande träningsevent, men barnen har samma behov. De är vår framtid och vi som träningsföräldrar deras förebilder. Mina egna leker ofta att de ”går och tränar” och i det här eventet ska vi göra det tillsammans.

27-28 september arrangerar jag och Milla eventet ”Frisk & Stark Familj” tillsammans med Wenngarn Sportcenter – ett unikt hälsoevent med lika mycket fokus på oss vuxna som våra barn.  I ”Frisk & Stark Familj” ingår inspirerande träning – både tillsammans med våra barn vid ”Get OUT to work OUT Family” och sedan var för sig, all-inclusive med övernattning och god, hälsosam mat på Hotell & Restaurang Anstalten, föreläsning om familjens hälsa, hinderbana och skattjakt för barnen i äkta slottsmiljö. Passen leds av duktiga profiler inom träning, bland annat Jonas Lissjanis och Betty Erös Wassenius. Det ingår fina goodiebags, massor av överraskningspresenter lottas ut, och ett schema som även ger plats för egen tid att umgås och koppla av tillsammans med familjen.

Ge dig och familjen en riktig hälsoboost inför hösten tillsammans med oss!

 • Pris per vuxen (inkl. mat/boende/goodiebag/träning/föreläsning): 1995 kr
 • Pris per barn (inkl. mat/boende/”skatt”/träning. Gratis för barn under 2 år): 499 kr
 • 500 kr i anmälningsavgift/vuxen – resten betalas på plats. Anmäl dig till: [email protected]

Schema 27/9*:

 • 10.00: Samling och fika.
 • 11.00-12.00: ”Crossfit för alla” med Somayeh Cardeijn alt. ”Get OUT to WorkOUT Family” med Anna Lissjanis och Milla Åkerlund.
 • 12.30-14.00: Lunch (buffé).
 • 14.00-14.45: Föreläsning – ”Total hälsa för familjen” med Anna Lissjanis och Milla Åkerlund samt ”Äppelknyckning” för barnen som de sen får göra must av.
 • 15.00: Mellanmål.
 • 16.00-17.00: ”Full Body Attack” – kettlebellträning” med Betty Erös Wassenius samt ”Skattjakt på slottet” för barnen.
 • 17.30-19.00: Middag (buffé).
 • 20.00: Filmvisning.
 • 21.00: Kvällsmål.

Schema 28/9*:

 • 06.45-07.15: Morgonjogg/promenad med Milla Åkerlund.
 • 07.15-08.00: Yoga med Anna Lissjanis.
 • 07.00-09.00: Frukost.
 • 10.00-11.00: ”Back to basic” – styrketräningsworkshop med Jonas Lissjanis samt löpintervaller med Anna Lissjanis och Milla Åkerlund och ”bak/matlagnings-inspiration” med Fanny Roethlisberger alt. bollspel för barnen.
 • 11.30: Lunch och avslutning.

P.S. Alla, även du utan barn, är välkomna! D.S.

28 kommentarer
 1. Detta låter som en underbar helg, helt i vår stil! Så synd bara att det krockar med Lidingöloppet då vi jobbar/tar hand om vänner som springer. Kan det tänkas att detta koncept återkommer senare i höst eller till våren?

 2. Å vilket roligt event! Om det återkommer tar jag gärna med familjen och åker de 50 milen för att delta! Har letat efter aktiviteter på semestern som hela familjen kan utföra tillsammans!!!

 3. Hej! tror du att det passar en 8- och en 10-åring? Jag tänker att nivån blir ganska olika för barn som är mellan kanske 3-4 och 10-11,,,
  Och är det några andra pappor inbokade? Ser fram emot att han får träna med barnen på Get out to work-out-delen medan jag kör crossfit och att han får en rejäl genomgång av gymmet med Jonas (yey!) medan jag kör intervaller… Är i princip färdig att boka…

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras