Träna tillsammans med familjen

terese_bok2

Barn gör inte som vi säger – de gör som vi gör. Detta stämmer även på vuxna i många fall, men jag kan verkligen skriva under på att barnen inspireras och tar efter oss vuxna. Om detta, att aktivera hela familjen och skapa rörelseglädje tillsammans har Terese Alvén nu gett ut en bok om – ”Träna tillsammans med familjen”. Ett ämne som står mig varmt om hjärtat i ett samhälle där barn (och vuxna) blir allt mer stillasittande.

terese_trtillsammans Omslagsbilden har Terese man Glenn tagit och resten av bilderna grymma fotografen Jane till vänster om författaren och mig.

Igår var det releasefest och jag ville gärna vara med och fira tillsammans med halva barnaskaran. Terese presenterade boken, det bjöds på smått och gott att äta och dricka, och precis som bokens tema uppmuntrades till lek och rörelse med Born to Move-dans och bObles.

bobles

Syster Mia var där med Hjalmar och Olivia och jag med Junior och Jonna. Ett event där man fick klättra, balansera, hoppa och åka på bObles passade våra vildbusar bra och det var svårt att få med dem hem.

terese_bok3

Äkta rörelseglädje som självklart ska uppmuntras. Terese bok är en perfekt inspirationskälla hur hela familjen kan träna och må bra tillsammans, vackra bilder och enkla, sunda tips. Rekommenderas varmt till dig som vill skapa en bra grund för dina barn!

P.S. Precis samma inriktning som den här boken har mitt och Millas event ute på Wenngarn i slutet av september. Fram för aktiva, glada familjer! D.S.

6 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras