Jobbplanering

jobbmobSkissar på olika typer av intervaller för löpgruppen inför hösten.

Från fotbollsmatch har Jonas tagit med alla barn för att titta på innebandymatch och jag passar på att tänka. Nästa vecka drar mitt jobb som företagstränare ute på Riddarholmen igång och trött efter gårdagen passar det bra att chilla lite i soffan och planera. Mobilen är mitt bästa arbetsredskap som kringflaxande mångsysslare. Där har jag kalender, intervallapp, tabataapp, pt+ (nu med nya paket, t.ex. för En Svensk Klassiker), mail och skriver in träningsupplägg som synkas med datorn där jag sen kan spara och strukturera allt. Ringa? Ytterst sällan.

getout_kammarr

Förutom företagsgrupperna har jag flera nya PT-klienter som vill köra igång samt Get OUT to workOUT– och Wenngarn-eventet att fixa med. Get OUT har fyllts på fort, så skynda dig att boka om du vill vara med (mer info här). ”Frisk & Stark Familj” på Wenngarn´s bitar börjar också falla på plats (ex. grymma instruktörer). Det ska bli så kul, så ha tålamod efter information och håll helgen 27-28 september fri!

7 kommentarer
  1. Erika – nej, det stämmer! Fysiska PT-kunder kan testa PT-online gratis i 2 veckor & sen fortsätta mot en lägre avgift. Som ett komplement till de fysiska träffarna 🙂

   Tack själv! Vad glad jag blir att du tycker det.

 1. Jag ska ner till Sthlm på kurs den 10-12/9 vad rekommenderar du för träning kvällarna 10 & 11/9?
  Händer det ngt roligt i storstan 😛 (har ju gym på hotellet men roligare alternativ kanske finns)
  Bor vid Centralstationen.
  Pöss!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras