Träningsfest med Get OUT to workOUT

getout3

Äntligen är semestern över för många, folk kommer tillbaka till stan och det är dags för träningsfesten Get OUT to workOUT igen. Tycker jag, för jag har längtat. Efter en skön sommar är vi tillbaka med ny power tillsammans med vår huvudsponsor Röhnisch som förser oss med hopprep och toksnygga reflexvästar. Hela Humlegården kommer lysa av rosa och reflex, och Gymgrossisten ger oss extra energi i form av goda bars. Utöver detta väntar överraskningstävlingar med fina priser i potten.

Tisdag 2 september kl 17.30 väntar jag och Milla på dig nedanför Humlegårdens parklek för en härlig träningskväll. Upplägget liknar första och andra gången, med vissa modifieringar av övningar och redskap. Peppen är dock densamma. Så ännu en gång – let´s #Getouttoworkout med #RöhnischSuccess (använd gärna taggarna så att vi kan kika på varandras inspirerande träningsbilder från eventet).

Antalet platser är begränsade och men nu så tveka inte utan boka och säkra en plats. Maila till milla@missagda.se och märk mailet med ”Get OUT”. Varmt välkommen!

P.S. Obetalda anmälningar reserverar vi fram till söndag 31/8 – sen går platserna till de som står i kö. Blir du sjuk/får förhinder går bra att skicka en vän för att hämta din goodiebag. D.S.

10 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras