Podwalk med Anders Szalkai

podwalkPromenadkläder: Linne – Röhnisch, sport-bh – Stay In Place, shorts – Drop of Mindfulness, strumpor- Gococo, skor – Adidas, klocka – TomTom, sportlurar – JBL Reflect, bälte (att ha nycklar och iPhone i) – Pro Touch.

Kalla mig stenåldersgumma, men min senaste upptäckt i teknologivärlden är Podcasts. Vilken grej! Jag har lyssnat sporadiskt via datorn på grymma Träningsglädje Talks, och nu under semesterns långa bilresor har Jonas kört sina favoriter med Filip & Fredrik och Alex & Sigge. Sistnämnda var väldigt rolig när Alex fick rådet att springa baklänges av sin naprapat p.g.a. ett överbelastat knä. Det funkade bra men väckte förundrade blickar längs Djurgårdsrundan, därför planerade Alex och Sigge att springa maskerade som kungen och Silvia.  

Hur som helst.  Min nya hobby är att lyssna på podcast under promenader till/från möten, gymmet, affären etc. Eller som idag – när själva podden lockade mig till en promenad ”bara för att det är så skönt att gå i solen och lyssna på intressanta samtal”. Idag på Maratonpodden med Petra Månström och Anders Szalkai. Behöver hjälp i mitt Helsingborg-Marathon-eller-inte-beslut. Kanske lite vinklat att då lyssna på en som är tokfrälst marathonlöpare, men nåväl. Anders berättade att han sprang sin första mara utan längre långpass än 2 mil som förberedelse. Att man kan satsa på kortare kvalitépass istället för att nöta distans (även om optimalt är att få in både och). Själv har jag kört mycket intervaller i sommar och det tillsammans med pannbenet tar mig säkert runt.

4 kommentarer
    1. Tack Sara! Jag tycker ärligt talat bäst om din (och det säger jag inte bara för att det är dig jag skriver till). Har precis lyssnat på den om Ensamhet (känner igen mig & det stämmer så bra att man är mer ensam när man är ensam i Sthlm) & om Terapi. Din mamma verkar mysig 🙂

      Den där framgångsresor lyssnade jag & Jonas också på i bilen under semestern men jag kom inte ihåg vad den hette. Så tack – ska leta upp fler poddar där. Pensionärsjävlar låter också kul. Tur att jag har så mycket kvar att lyssna på 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras