Träningsmodet hösten 2014

rohn_aw14

Ett av mina kom-igång-tips var att köpa nya träningskläder som du känner dig snygg i och gärna visar upp. Under våren har jag gått på ett flertal pressvisningar och tittat på vad som kommer till butikerna nu i höst, och för ett par dagar sen fick jag ett mail om att Röhnisch aw-kollektion nu finns att beställa. Ovan ser du några av mina personliga favoriter ur kollektionen – speciellt tightsen med hög midja och trädmönster. Röhnisch är dessutom min och Millas nya huvudsponsor av nästa Get Out to Workout. Mer info kommer!

Nedan ser du en återblick från några av de andra märkena jag kikade på i våras:

reebok_aw14Reebok bjuder på en explosion av mönster, metallic och färg, men även mjuka och lugna myskläder.

casall_aw14Casall satsar som vanligt på snygga ryggar och i övrigt sexigt ormskinnsmönstrade tights varvat med klara färger och sköna oversize plagg.

dom_aw14 dom_aw14_2Drop Of Mindfulness blandar färgstark melering på sina populära Bow-tights och Spaghetti Dog-linnen med grå toner och neon.

ua_aw14Under Armour kommer med mörkare och höstligt snygga färgkombinationer. Stilrent men ändå fina detaljer av insprängt mönster.

soc_monster soc_skorSoc satsar på mönster och färg – både på tights och skor.

hm_aw14HM har allt från mönster till avskalade höstfärger. Billigare plagg för dig som vill förnya garderoben ofta.

Ut och shoppa!

8 kommentarer
 1. Hallo! Det finns en massa fina träningskläder och det är roligt och viktigt att känna sig snygg när man tränar, allt går mycket lättare då! Är det bara jag som tycker så?! Jag har börjat köpa träningsbyxor med en högre midja. Det är en störande moment att alltid dra upp byxorna (har ju inte samma midja som man hade innan man fick barn, den försvann;) och känna att magen hänger utanför hahaha. Jag tycker att H&M har kommit med många fina träningskläder! Ha en fin dag 🙂 Kram Cia

 2. Hej Anna!!
  Vilken härlig kollektion!! Blev helt förälskad i blommorna från röhnisch, men kan inte hitta den på deras hemsida. Kommer den ut senare i höst?
  Ha en bra dag
  /Mariana

  1. Hej Mariana! Ja – visst är de fina! Röhnisch kontaktperson hälsar att de förhoppningsvis kommer in under nästa vecka 🙂

   Ha det fint!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras