Bildkavalkad från Get OUT to WorkOUT

milla_jag_getout

Ännu en gång kunde jag cykla hem från Humlegården med bröstet fullt av kärlek. Som Milla skrev tidigare är det ingen hög timlön att anordna event men det återbetalar sig flera gånger om på andra sätt. Det är inte klokt vad lite gräs, svett och gemenskap kan göra. Hur människor kan knytas samman av ett gemensamt intresset för puls och rörelseglädje. Alla verkade nöjda och vissa av deltagarna som läser min blogg delade ut svettiga kramar och vänliga ord. Jag tackar ödmjukast och känner mig lyckligt lottad. Och lyckat blev gårdagens Get OUT to workOUT ihop med Milla.

go_samling

Eventet blev fullbokat och även om det vackra vädret gjorde att vi fick dela parken med massa andra nyfikna soldyrkare, var det våra rosa Ullmax-linnen som dominerade. Ett bra kvitto var att flera av deltagarna hade varit med förra gången, och vi körde ett liknande upplägg igår förutom några extra överraskningar.

go_millaMilla visar axeldrag med Recistance Tube.

go_fallskÄven den här gången fick de springa med Parachute.

go_vitaminwTvå tjejer från Vitamin Well testar Flexi-Bar – ett redskap som du skakar igång så att det börjar vibrera. Vibrationerna aktiverar i sin tur de djupliggande bålmusklerna och en tjej från JMKE Sweden var där och visade hur man gör. 

go_armhArmhävningar – simpel men superfunktionell övning för hela kroppen som lätt går att anpassa efter egen nivå.

go_gummibKnäböj med spark åt sidan med gummiband. 

getout_kammarrEn av mina deltagare från företagsgrupperna jag är PT för hos Kammarrätten var med på vårt event för andra gången. Kul att se henne trots sommaruppehåll från träningen ute på Riddarholmen.

go_hoppDessa hatade älskade burpees..

go_goodiebVår toppfina goodiebag bestod av ett linne i funktionsmaterial från Ullmax, sockerfri dryck från NOBE Aloe Vera, sportstrumpor och vattenflaska från Craft, bar och proteinpulverprov från Fitnessguru och deo från ACO

gotw_spring

Dessutom körde vi små tävlingar titt som tätt under passet, ex. att gå skottkärran och hjula med chans att vinna fina priser som en jacka från Reebok, tights från Casall, capribyxor från IceBreaker, kosttillskott från Helhetshälsa och Holistic, trosor från Pierre Robert och ett flertal fina redskap från JMKE Sweden, bl.a. en Flexi-Bar och XCO-hantlar.

go_milla2

Tack till alla som kom och delade med sig av sin energi, till alla sponsorer och inte minst den här TRX-apan. Jag är så glad att ha hittat en så grym kompanjon som Milla, och tillsammans planerar vi fler event. Inte ”bara” Get OUT to workOUT – behöver ditt företag hjälp med träningsinspiration i form av pass, löpning, föreläsningar etc. är det bara att höra av sig till mig eller Milla: trendotraning@gmail.com

19 kommentarer
 1. Så fantastiskt roligt! Att äntligen få träffa dig var så himla kul. Du är min idol i hälsobranschen, du är så klok! Att få träna med massa glada människor utomhus ger trippel endorfinkick. Ser fram emot nästa gång och håller tummen för fler event i sommar. Du är grym!

  1. Vad roligt att du känner så Emelie & jag är jätteglad att du kom & delade med dig av din energi. Nästa gång blir i augusti & du är varmt välkommen tillbaka 🙂

   Du är också grym!

 2. <3 <3 <3 <3
  Bästa Anna! Att få vara med och skapa detta och se alla dessa 50 glada ögonpar i en solig park. Detta kommer jag att leva länge på!
  /TRX-apan 😉

 3. Tack för ett härligt event!
  Att bara få komma och träna med dig och Milla är jättekul. Att dessutom få en godiebag och delta i roliga tävlingar gör det hela till en fest!

  1. Susanne – jag kommer skriva om det här på bloggen + annonsera på Instagram (@trendotraning) Håll utkik, men nästa gång blir först i augusti.

 4. Kan ni inte göra en liten utflykt till Malmö med Get out to workout? Det vore så himla skoj att få vara med, men Stockholm ligger lite för långt bort från Skåneland…

  1. Å Rebecka – det vore jätteroligt men då måste vi anordna något större. Tyvärr måste vi även se lite till ekonomin även om det är hur roligt som helst 🙂

 5. Kul event!

  Kan tyvärr inte se näst sista bilden, den på tävlingarna.Varken på datorn eller mobilen. Skulle vara kul att se den!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras