Hot & gott

minipaprika

Som jag snackade om tidigare är en fördel med att få hem matkasse att testa produkter du inte normalt brukar köpa. Trots vårt mindre vanliga efternamn är vi en riktig familjen Svensson när det kommer till matvaror. I grönsaksväg är aubergine största utsvävningen och därför har det varit spännande att testa alla nyheter från Årstiderna. Padrón-paprika t.ex, vilka jag stekte i ugn tillsammans med olivolja och flingsalt.

minipaprika2

Så goda att jag skulle kunna äta dem som snacks. Lite hetare än vanlig paprika men mildare än chili. Det hade jag istället i grytan med bitar av kalkonkött, kokosmjölk, squash, sötpotatis, vitlök, silverlök och röd thaicurry. Mycket smak som brann lite lagom skönt i munnen.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras