Transportträning

ans_cykel14

Bilderna är från igår morse, men även idag cyklar jag ut till Kista. Ett skönt sätt att inleda och avsluta de fullspäckade dagarna på – både mentalt och fysiskt. Eftersom det är så mycket intressant information är koncentrationen på topp hela tiden då jag inte vill missa ett ord, och vi nöter övningarna med så perfekt teknik som möjligt flera gånger om dagen. Om du själv tränat med PT förstår du vad jag menar – varje repetition blir betydligt tyngre (och bättre) med korrekt utförande och coachens ögon på sig.

styre

Då är det perfekt att hinna vakna på riktigt, ladda upp med syre, peppmusik och samla tankarna. Och på vägen hem likadant + trampa ur stela muskler efter alla tunga basövningar och smälta all information. Dessutom har jag varken ork eller tid att springa eller köra annan konditionsträning under utbildningsdagarna, men fram och tillbaka blir det 2,6 mil. Transportträning är sjukt bra, och ännu mer nöjd känner jag mig på vägen hem då jag cyklar förbi den långa bilkön.

outf_cykel

Feels good to be back on the bike, och det är omöjligt att inte koppla på gamla Vätterntakter. Drivet i benen finns kvar, och redan dag 2 letade jag fram mina gamla ”blöjbyxor” och benvärmare från Craft. De väcker fina gamla minnen från alla mil på snabba Bianca.

3 kommentarer
 1. Hejsan Anna!

  Vet du, jag använder min cykel i ur och skur… Då jag inte har körkort så är mitt no 1 transportmedel cykeln. Så underbart skönt att starta dagen med en cykeltur var man än ska, till jobb, dagis eller affären.

  Det finns inga dåliga väder, bara kläder. Å snacka om att vara miljövänlig med cykeln. Å snabbt går det med då man slipper långa bilköer.. 🙂

  Ha det bäst, så kul att se dig må så bra på dina bilder. Du inspirerar mig fortfarande enormt mycket å är en underbar förebild och föredöme.

  Kramsiar i massor från Anna här… 🙂

  1. Härligt att höra Anna! Cykel är grymt & som du säger – det finns inget dåligt väder.. 🙂

   Kram tillbaka!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras