Pre Convention Åre

20140522-200746.jpg

Vi anlände igår till ett lugnt Åre, innan alla konventdeltagare. Bara några utställare, instruktörer och arrangörer var på plats och jag har redan fått kramar av flera idoler – Thomas Berglöf, grundare av Workout Åre, yogaprinsessan Johanna Andersson och löpmästaren Magnus Hagström. Sistnämnda ska jag hjälpa lite att coacha de ca 60 deltagarna vid söndagens topptur upp på Åreskutan. Det ser jag fram emot.

20140523-084005.jpg

Jonas ska jobba med föreläsning och ställa ut för Exceed Performance men igår var det lugnt och vi hann göra en del av Åre. Äta lyxlunch på Åre Bageri (det finns salladsbuffé och det finns gourmébuffé), bada och basta på Holiday Club´s Saunaworld, och äta middag på O´learys.

20140523-084037.jpg

Idag kommer det droppa in massa träningsmänniskor och det riktiga konventet drar igång, men jag har redan kickat igång med egen träning på hotellgymmet. Och nu väntar frukostbuffé med mina föräldrar och tvillingarna som rullat ner från lägenhetshotellet Tott där de bor. Livet på en pinne!

20140523-084056.jpgBarnen, som är här för första gången, älskar redan Åre. Jag med. Jämtlandsfjällen är hemma för mig.

4 kommentarer
  1. Härligt att se dig så stark, glad och full av energi. Hoppas du får en underbar helg i Åre med bästa mixen av familj och träning. Vad har du för snygga jeans på dig på bilden?

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras