Ben & Jerry´s

b&j_outf

Du som följt mig ett tag vet att jag är ett stort fan av Ben & Jerry´s-glass. Du som följt mig ett tag vet även att jag gillar musik, familj och barn. Därför kunde min tisdag inte starta på bättre sätt än en glassfest på Spotify´s kontor till sammans med dessa godingar…

mia_hj_b&j

Syster Mia och Hjalmar gjorde mig och massor av andra glasssugna sällskap. Stackars lill-kusin fick dock nöja sig med att hjälpa mamma att hålla i skeden. Tur att han inte visste vad han gick miste om 🙂

b&j_tjej

greek_style

”Free Cone Day” firades med nya Ben & Jerry´s Greek Style Frozen Yoghurt-glass…

kimcesarion

..och spelning med Kim Cesarion (liten filmsnutt hittar du på Instagram, @trendotraning eller här). Tyvärr kom vi lite sent och missade presentationen där de pratade om Ben & Jerry´s arbete med att göra Stockholm Fairtrade*-certifierade. Idag är 61 städer i Sverige det – men inte Stockholm. Skandal, men att glassmärket jobbar på detta, samt värdesätter miljö och kvalité gör att det känns extra bra att köpa glassen. Förutom för smakens skull.

*Ben & Jerry´s ingredienser är Fairtrade-märkta, vilket bl.a. innebär bättre arbetsförhållande för odlarna av ex. kakao och vanilj samt bättre miljömässiga rutiner. Äggen kommer från certifierade gårdar och mjölken från hållbar mejeriproduktion.

greekstyle2

Jag gillade Greek Style Vanilj Honung – mer vuxen och inte lika söt som godisvarianterna, men jag tror ännu mer på den med hallon/choklad som jag fick med mig hem. Annars ser du mina favoriter i det här inlägget.

20140408-131726.jpgEfter en tur hem för lunch och jobb blev det passande nog ännu mer ben. Men utan Jerry 🙂

Du som följt mig ett tag vet även att jag tycker Ben & Jerry´s är en bra uppladdning inför träning. I alla fall ibland. Men det är ju inget nytt att lättsmält, högkoncentrerad energi funkar fint i träningssammanhang, och personligen föredrar jag glass framför gels, bars och energidryck (speciellt miljövänlig sådan). Men det beror såklart på omständigheterna (inte så praktiskt med ett glasspaket i sadelväskan runt Vättern ;).

Dagens träningskläder: Linne – Röhnisch, tights – Drop Of Mindfulness, skor – Merrell.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras