Träningslokal

ans_rodmossa

Tjena sol, helg och vårkänslor! Jag är på extra bra humör eftersom min nära vän Kattis just nu sitter på tåget från Östersund på väg till mig. Hon ska sova hos oss i natt och i morgon tar vi in på hotell. Förutom att jag ska vara med en stund på möte med pto´s tränare (som också blir trevligt) är det enda på agendan att prata. På stan, på hotellet, på restaurangen – spelar ingen roll. Men PRATA ska vi. Vi ses så sällan, så när vi väl gör det finns mycket viktigt att gå igenom. Bästa terapi ♥

gymlokal

Annars har dagen mest spenderats framför datorn och en sväng ner på stan. Jag och My Performance-gänget letar lokal för vår tränings- och behandlingsverksamhet och kikade på ett dolt krypin på Östermalm. En liten men ljus och mysig gymlokal, tillräckligt stor och utrustad för PT-verksamhet.

hantlar

stang

Fyller vi på med ett par TRX-band, pilatesbollar och gummiband så behövs inget mer. Får se om det blir någon affär, men vi kommer avvakta lite. Dock att lägga på minnet om du är intresserad att träna med mig. Tills dess har jag dessutom uppdaterat mina kunskaper med Lic. Eleiko PT-utbildningen.

lekparken

Bor du i Stockholm/är på genomresa innan vi hyrt in oss på något gym har jag redan en fullt utrustad lokal runt knuten. Lekplatsen, parkbänkar, gångvägar, backar och Gärdesfältet utanför huset är perfekt för härlig utomhusträning. Priser hittar du här, och exempel på övningar här.

8 kommentarer
    1. Nej Emma – de har bara anställda PTs nu & för närvarande fanns inte plats för mig. Kanske i framtiden, men inte nu.

  1. Hej Anna! Vilken t-bane station är närmast lill-jans skogen? Om man skulle vilja jogga en tur i Stockholm, när man är där på kurs 🙂 Med vänlig hälsning Linda. Tack för en bra blogg 🙂

  2. Linda- närmsta station är Tekniska högskolan. 🙂 Då går man bara rakt upp för backen så har man skogen där!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras